Seres poligráfra hívja Mesterházyt és Rogánt

Seres poligráfra hívja Mesterházyt és Rogánt

3 hozzászólás Seres poligráfra hívja Mesterházyt és Rogánt című bejegyzéshez

Egyre többen támogatják Seres Mária forradalmi ötletét, a parlamenti hazugságvizsgáló bevezetését. Az SMS névadója most poligráf főpróbára hívja Mesterházy Attilát és Rogán Antalt.

Seres Mária poligráffal szoktatná igazmondásra a hazudozó politikusokat. Pártjával, az SMS-el a parlamentbe jutva mielőbb meg akarja valósítani a merész ötletet. Pénzbüntetéssel és közmunkával büntetné, akik többedszer lebuknak, így szerinte 1 hónap alatt elmenne a kedvük a valótlan állításoktól. Tesztalanynak egy MSZP-s és egy Fideszes képviselőt is választott: izzasztó kérdésekkel bombázza őket.

– Ezennel is felkérem Mesterházy Attilát és Rogán Antalt, vessék alá magukat egy hazugságvizsgálatnak! – üzeni Seres Mária.
– Nem árulunk zsákbamacskát a kérdéseinkkel:

az emberek szerint leginkább bicskanyitogató ügyekben várjuk a válaszaikat. Vagyis Rogán Antal mondja el, honnan van a pénze, amiből a luxuséletét fedezi, és mi az igazság a Pasa parki lakásaival kapcsolatban. Mesterházy Attila pedig árulja el, mit tud arról, honnan van Simon Gábor titkos 240 milliója, továbbá az a pénz, amit azóta még 5 különböző bankszámlán megtaláltak.

Mária, szombat délig várja a két politikus válaszát,vállalják-e a poligráf vizsgálatot.

About the author:

Tags:

Related Posts

3 hozzászólás

  1. bakonyi éva  - 2014-04-05 - 06:38

    NAGYON HELYES! VÁROM ESZT A NAPOT!

  2. Anne Mitto  - 2014-04-05 - 13:01

    Itt a válasz az összes kérdésére (bár, szerintem magukat sem érdekli, mert ez egy 2011-es felvétel). Jobb klikk a fájlra, majd válassza “download”): http://1drv.ms/1lyQC0u

  3. Bukovinszki Róbert  - 2014-04-06 - 06:38

    Jól gondolom, hogy a találkozó elmaradt?

Leave a comment

kilenc + 11 =

Back to Top