Nincs ez másként Brüsszelben sem…

Nincs ez másként Brüsszelben sem…

1 hozzászólás a(z) Nincs ez másként Brüsszelben sem… bejegyzéshez

„Seres Mária meglepődne, ha bejutnának a parlamentbe” – ezzel a címmel jött le több internetes felületen a zalaegerszegi sajtótájékoztatónkon elhangzottak összesítése.
A probléma csak annyi, hogy én nem ezt mondtam! Az tény, hogy beszéltem meglepetésről, mégpedig arról, hogy meglepetést fogunk okozni az országnak. De nem magunknak!
Említhetem azt is, hogy a közmédiában a bemutatkozásként járó 5 perces műsorban a nevem alatt következetesen a Civil Mozgalom szerepelt, és nem a mostani választási szövetségünk, az SMS…

De visszanyúlhatunk 4 évvel ezelőttre is, amikor a választás estéjén a 6 országos listát állító szervezet közül csak 5 volt feltüntetve a képernyőn. A hozzánk kiküldött riporter nem értette a „hibát”: – Ezek meg vannak őrülve?! Itt vagyunk egész este egy stábbal, és nincs ott a szervezet a többi mellett?!

Akkor is fáj az ember szíve, ha egy újságíróval félórás telefoninterjút követően kiderül, hogy 2-3 mondatot idéztek csak tőlem. De akkor miért kellett félórán keresztül kérdezni?! És bár kértem, hogy legyen szíves megjelenés előtt küldje már át az anyagot, mert félóra beszélgetésből egyáltalán nem mindegy, hogy mi az amit leír. Ezzel persze megsértettem a fiatalember szakmai önérzetét. Mit képzelek én magamról?! Szerintem Orbán Viktor kéri, hogy megnézhesse, mit írnak le róla?
Hát… ekkor elvesztettem a türelmemet: Nem érdekel, hogy OV mit kér, nekem küldje át. Aztán átküldte, és ugye nem lep meg senkit, hogy nem az jelent meg, amiről beszéltünk…

A rádiókból, tévéktől százszámra küldték el az újságírókat jó három évvel ezelőtt. Lettek helyettük újak. Az tény, hogy vétenek szakmai hibákat, de az a kérdés, hogy ez tényleg a tapasztalatlanságból ered, vagy tudatos?

ÖN MIT GONDOL?
A közbeszerzési eljárások legyenek nyilvánosak?

About the author:

Tags:

Related Posts

1 Comment

  1. istván józsef szendi  - 2022-01-13 - 20:01

    A közbeszerzési eljárásokhoz egy súlyosabb tényt említek, melyért nem küzdeni kell, hanem azonnal megállítani !
    Sajnos Brüsszel is nyakig van benne. A világ népessége kiirtása, a csipvezérelt, biorobot rabszolgaság bevezetése a sátánista, zsidó, giganáci, gigaholokausztos célú világbenkelitek rég kidolgozott terve alapján. Lassan, de biztosan haladt, majd most egy nagyon gyors tempóra váltott. A biocsipek beoltása. Ezért kell önként menni, mert az oltóanyag tartalma förtelmes ! A 157 nanoanyagból két microsoft csipanyagot szabadalmával : WO 2020/060606 A1. Ez a sátánizmus és az állandó megfigyelés ténye. majd a 2020/0279585 A1, a már beoltott becsipezett testében a biocsipek felveszik a test biometrikus adatait és továbbítják a smart phone-ra és a felhőbe. A szabadalom utal a smart phone szükségességére. Az az, az 5G hálózat fontosságára, mint az előző szabadalom is ! Tehát az 5G és a sars cov-2 szajkózása szorosan összefügg !!! Az oltóanyagban lévő biocsipekről röviden. Az elektor műszaki lap már 12.1980-as számában értesítette olvasóit a “The potential of the biochip”. Ekkor a biocsip nagysága az atomáris méret melletti volt : 10-100 Angstöm. Most már 1 Angström ! Láthatatlan, csendes tömeges beteggé tevés, megdöglesztés eszköze ! Tehát az oltással már menedzselt a I.+III. csendes, láthatatlan, sátánista, zsidó, giganáci, gigaholokauszt a világbankelit által ! A BORZASZTÓ, HOGY AZ EU ÉS A TAGÁLLAMAI VEZETŐI HAZAÁRULÓI e világháburúban a katonai bíróság elé állítandók ! Sajnos a Hungary 2004 óta New Yorkban a D&B Duns nemzetközi cégregiszterben bejegyzett Kft. A doksijai elérhetők a sec.gov 8888 lehívása után a Hungary-t kiválasztva a 40-es csoprtokból ! A Kft. vállalta az éves beszámolók beküldését – ezzel a bizalmas országunk adatai mindenki számára elérhető. Az adósságunk is !!! – mely személyt a pénzügyminiszter jelöli ki, mint Kft.-kormánymegbízottat ! Így a Kft.-nek nincs bírósága, de semmi állami szerve ! nektek pedig e csellel érvénytelenné vált az összes állami okmányotok ! De még sok más is áll a háta mögött !!! Miután az EU-ba lépés éve volt a bejegyzés, az EU egy szót sem szól, hogy most már két illegitim állam, két Kft. van ! Ez a BRD Finanzagentur GmbH 1999-óta. a Kft. száma a frankfurti nemzetközi cégregiszterben HRB 51411 ! Ekkor vásárolta fel a Brd a csődbe ment DDR-t és belépett Kft.ként ! A demokrácia látjátok a többi szépségeivel arra vol és most is jó, hogy eltakarja e világ gazemberségét ! A fedőnevek közt van kicsi és nagy. kicsi az emberi jog-és méltóság. Nagy a WHO, NA, EU stb !!! Ébredjetek, mert megdögleszt eza a demokrácia. A rendőrök lekenyerezése folyamatos. A pénzzel, műszaki dolgokkal felruházott rendőrök saját polgárait büntetik ! Elfelejtette a hazaszeretetet, a haza védelmét e fegyveres, megfélemlítő Maffia származék ! Európa, a világ életveszélyben van !!! Szervusztok

Leave a comment

4 × kettő =

Back to Top