Seres a favorit a kampány-számháborúban

Seres a favorit a kampány-számháborúban

4 hozzászólás Seres a favorit a kampány-számháborúban című bejegyzéshez

Hetek óta viszi a pálmát a négygyermekes mérnöknő a választás előtti hajrá online kampányában. Mind többen csatlakoznak a Seres Mária Szövetségesei, vagyis az SMS mögött álló, bámulatos összefogáshoz.

Seres Mária az abszolút favorit a pártok számháborújában. Tény, hogy eddig minden akciója rekordmennyiségű embert mozgatott meg az országban, kezdve az 5 évvel ezelőtti, 605 ezres aláírásgyűjtésétől a képviselők elszámoltatásáért. Az SMS arca szerint már akkor sikerült megalapozni a bizalmat, aminek köszönhetően a vasárnapi ikszekkel a parlamentbe juthatnak.

– Hetente 3,5 millió ember találkozik a facebookos posztjainkkal, és a páratlanul népszerű videóinkkal, a YouTube-on pedig több mint 2 milliós az eddigi nézettségünk – sorolja Seres. – A lájkok száma is azt mutatja, hogy a kormányváltó erő nagyon nem teljesít jól! Mesterházy 1000-el, Vona 14 ezerrel, Orbán 14 ezerrel, míg én 27 ezerrel több kedvelést kaptam az elmúlt 7 nap alatt. Márpedig ez nagyon ütős különbség a népszerűségi mutatókban! Mindenütt a 2014-es választások nagy meglepetéseként beszélnek rólunk, és egyre többek szerint biztos a bejutásunk a parlamentbe!

About the author:

Tags:

Related Posts

4 hozzászólás

 1. Pákh Károly  - 2014-04-06 - 10:14

  Kedves SMS,

  Önökre szavaztam az országos listán, sajnálom, hogy a debreceni 92-es körzet listáján nem szerepelt jelöltjük.

  Kitartást, erős hitet és Sok Sikert kívánok!
  Pákh Károly
  Debrecen

 2. Halwax Árpád  - 2014-04-06 - 15:40

  Hálás vagyok Istennek hogy erőt adott neked a határozott fellépéshez!Úgy kellesz nekünk tisztességes embereknek mint egy falat kenyér!Én rád szavaztam és támogatlak!Áldás Áldás Ragyogjon rád a végtelen fény!

 3. Nagy Lászlóné Nagymaros  - 2014-04-06 - 16:27

  Mária!
  2009 népszavazás kezdeményezéshez sok aláirt ívet küldtem, most is Rád szavaztunk….Sikerülni kell!! Összejön!!! Következetesen tovább a megkezdett uton. Benned van az emberek reménysége!..

 4. Árvay Tibor  - 2014-04-30 - 17:07

  Van egy régi, de igazságot jelentő mondás. A mennyiség egy bizonyos mértékben minőségbe meg át. Seres Mária a magyar nép lelkének legmélyén meglelhető vágyakat jeleníti meg.
  Vágy arra, hogy az igazság megjelenjen. A megoldást kimondják, a lehetőséget megmutassák, a hibát leleplezzék és az erőt megjelenítsék.
  Eddig ezt nem láthatták, de Seres Mária és csapata ezt kinyilvánította.
  Előbb utóbb általános lesz az a meggyőződés, hogy Seres Mária kitűzte azt a célt, amit követni kell. A tisztaságot, a becsületet, a haladást.
  Erre hívja a magyar lelkeket. Aki ezt megérti, követni fogja. A győzelem nem maradhat el.

Leave a comment

1 × három =

Back to Top