Serest elhalmozzák jó szóval

Serest elhalmozzák jó szóval

3 hozzászólás Serest elhalmozzák jó szóval című bejegyzéshez

Szeretetalapú pártként lett erős az SMS. Nem csak kampányarcukat, Seres Máriát, hanem szerte az országban a többi jelöltjüket is kedvességgel ölelik körül az emberek.

– Tömegével kapok leveleket olyanoktól, akikkel az 5 évvel ezelőtti aláírásgyűjtéskor kerültem kapcsolatba – meséli Seres Mária. – Régi jó ismerősként írnak nekem és büszkék rám. Szövetségesként támaszkodom rájuk a kampányban, hiszen az a 605 ezer ember most is úgy érzi, hogy az ő története is az, amit az SMS képvisel!

Szintén nagyon jól esik, amikor a hosszú évek vagy évtizedek óta nem látott, régi osztálytársaim reagálnak a Facebook oldalamon. Ha negatív komment jön rám, megvédenek! Például Dorner Zsolt szinte már őrangyalként hárítja el a beszólásokat, azzal, hogy „te csak azért írsz ilyet, mert nem ismered őt!” Látom, hogy a személyem, és az SMS jelöltjeinek személye is nagy szeretetnek örvend: erre épül az egész tevékenységünk. Az országot járva tapasztalom, hogy 3 hét alatt óriási változások mentek végbe, megismertek, biztatnak minket, keresik az újságunkat. Napról napra jobban érzik a jelöltjeink a közvetlenséget!

De az újságíróktól sem kaptam egyetlen kellemetlen megjegyzést vagy kérdést az egész kampány során. A rendezvényeinken szintén nem volt semmilyen atrocitás. Felismernek az emberek, odajönnek hozzám az utcán vagy a piacon, és sokaktól még a külsőmre is elismerő bókokat kapok.

About the author:

Tags:

Related Posts

3 hozzászólás

 1. Zsunyák Katalin  - 2014-04-07 - 10:18

  3 gyerekes családanya vagyok, nyulat szeret.nék tartani próbálom keresni a nyúlunk a munkáért szervezet?-et de nem tudom elérni esetleg ,ha segítségemre tudna lenni a megtalálás módjában.Székesfehérváron lakom

 2. Kováts Zoltán Péter  - 2014-04-10 - 22:15

  Tisztelt Seres Mária!

  Nagyon sajnálom, hogy immár a második választáson sem indult Kecskemét 2.vk-ben önálló jelöltjük Ez volt a második olyan választás, amire csak azért mentem el, hogy Önt, legalább listára adott voksommal támogathassam.
  54. éves villanyszerelő vagyok, aki bele undorodott abba, amit a politika évtizedek óta, a feje felett tesz. Önt a 2010. évi kampányban láttam először. Ebben az agyhalott világban, (se az átkozott “régiben”, se ebben a gyönyörű, szép “újban”) soha semmilyen társadalmi, közéleti, alapítványi, stb. szerepet nem vállaltam, messzire elkerültem még a lehetőségét ilyesminek, a mindenki által közismert, gusztustalan történések miatt. 2010. évben már szavazni se akartam elmenni, de láttam Önt a médiában, és úgy gondolom, hogy amit képvisel, azzal tudok azonosulni. Az Ön megjelenése a közéletben jelentette (és jelenti) az első reménysugarat a több évtizedes sötétség után, hogy lehet a politikát, talán másképpen is csinálni.
  Szeretnék Önnel és az Sms párttal közelebbről, esetleg személyesen is megismerkedni.

  Tisztelettel: Kováts Zoltán Péter
  (Kecskemét, Búzavirág u. 21. 30/389-23-60)

 3. _Bolváry Endre  - 2014-05-14 - 07:27

  Kedves Mária !
  Szorítok a tevékenységének, elképzeléseihez. Valamikor az első kampány kezdetén érintőlegesen kapcsolatba kerültünk, de megromlott
  egészségem nem engedte meg a továbbiakban, hogy támogassam.
  üdvözli Bolváry Endre

Leave a comment

négy × öt =

Back to Top