Tábori vécé ásás? – Nem ijed meg a lányom

Tábori vécé ásás? – Nem ijed meg a lányom

Nincs hozzászólás a(z) Tábori vécé ásás? – Nem ijed meg a lányom bejegyzéshez

Négy gyermeke közül Orsi hasonlít rá a legjobban. Balkezes, ezért sok mindent másképp csinál, mint mások – mutatja be 18 éves lányát Seres Mária.

– Orsi jóval érzékenyebb, mint a testvérei, és nagyon erős művészi hajlamai vannak. Középiskolás, kitűnőek a jegyei és remek a nyelvérzéke: spanyolul fél éve alatt megtanult, és 15 évesen sikeres nyelvvizsgát tett. Már hasznosította is a nyelvtudását, amikor munkát vállalt egy követségen. Nála és a nővérénél is nagyon hasznos volt, hogy nyolcadik osztály után nulladik évfolyamon nyelvet tanultak, hiszen ma már minden diplomához kell a nyelvvizsga, és óriási könnyebbség, ha ezt minél korábban teljesíti a gyerek. Kiskora óta szépen rajzol: ő is részt vett olyan jobb-agyféltekés rajztanfolyamon, amelyik Mátraverebélyen a közmunkások körében is nagyon népszerű volt – meséli az SMS országos listavezetője, belsőépítésznek készülő nagylányáról, aki művészi vénája mellett igazán talpraesett is.

– A nyári, olaszországi túlélőtábort élete egyik legkülönlegesebb élményeként emlegeti. Az első napon mindjárt meg kellett ásni maguknak a tábori vécét, de ezzel sem lehetett zavarba hozni, és feltalálta magát. Kedves, simulékony a természete, emiatt sokan szeretik és körülveszik a barátok. Mostanság volt egy kudarc élménye is: még nem sikerült megszereznie a jogosítványt, de ez szerintem nem baj. Mert azt is meg kell tanulni az életben, hogy nem sikerülhet minden elsőre…

About the author:

Leave a comment

egy × egy =

Back to Top