Sztrapacska a családi kedvenc Sereséknél

Sztrapacska a családi kedvenc Sereséknél

Nincs hozzászólás a(z) Sztrapacska a családi kedvenc Sereséknél bejegyzéshez

Többen is húsmentesen étkeznek náluk, ezért legtöbbször kétféle menü kerül az asztalra. Seres Mária szeret főzni, de csak olyan finomságokat, amivel nem kell sokat pepecselni.

– Öt évig állati fehérje mentes étrendet tartottam, még tejtermékeket sem ettem – meséli Seres Mária. – De idővel, ahogy megcsapott egy-egy étel illata, éreztem, hogy kívánja a szervezetem. A vajas kiflivel kezdtem elcsábulni, aztán a jó házi szalonna is visszatért a tányéromra. Ugyanakkor tiszteletben tartom a családomban azokat, akik nem esznek húsfélét. Majdnem mindent el lehet készíteni szójával vagy tofuval is.

Megnyugtat és kikapcsol a konyhai ténykedés: egyre többször gondolok rá most a kampánykörút során, hogy jó lenne otthon főzni valami finomat! De nálam a főzés gyors, semmi időigényeset nem készítek, még a vasárnapi ebéd is maximum 1 óra alatt készen van. Közös, családi kedvencük a sztrapacska, mindenféle feltéttel. Desszertekből is egyre inkább olyanokat készítek, amihez nem kell bekapcsolni a sütőt. Krémes, könnyű, habos dolgok, kekszes alapok, tiramisu, túrótorta – sorolja az SMS névadója.

About the author:

Leave a comment

4 × 2 =

Back to Top