Fontosabb, ki ígér, mint az, hogy mit!

Fontosabb, ki ígér, mint az, hogy mit!

1 hozzászólás a(z) Fontosabb, ki ígér, mint az, hogy mit! bejegyzéshez

Nem az számít, mit mondanak, hanem hogy ki mondja – szól a régi bölcsesség. Seres Mária szerint ez a választási programok ígéreteire is igaz. Az SMS arca a szép szavak helyett a bizonyításban hisz.

Fűt-fát ígérgetnek a pártprogramok az április 6-i, minél több X reményében. Az SMS azonban kivétel: náluk alapelv, hogy ne álljanak be a nagyotmondók sorába.

– Természetesen figyelgetem mások kampányszövegét: mindenki meg akarja váltani a világot! – mondja Seres Mária. – A legegyszerűbb képviselő és a legnévtelenebb szervezet utolsó embere is mindent megold majd: rendezi a devizahitelesek problémáját, újranyitja a bányákat, és önálló energetikai rendszerre építi az országot…

Ez komolytalanná teszi a jelölteket. Mert meggyőződésem, hogy nem programokra, hanem személyekre kell szavazni! Nem az a jó jelölt, aki mindent megígér, hanem aki már eddig is letett valamit az asztalra. Aki a körzetében kapcsolatot tud tartani az emberekkel, ért a nyelvükön, le tudja fordítani szakpolitikai nyelvezetre a kéréseiket, és azokhoz továbbítja, akik meg tudják oldani. Leírhatok én most akármit, hogy ez meg azt ígérem, ha sok dologba csak parlamenti képviselőként lesz betekintésünk. A mi programunk egy másfajta demokrácia, jól működő társadalmi kontrollal a mindenkori parlament fölött, hogy be lehessen vasalni a pártok ígéreteit. Sokan azt hiszik, hogy nem létezhet párt hangzatos program nélkül, és tőlünk is várják, hogy ígérjünk valamit, de mi nem szavakkal, hanem tettekkel kínálunk megoldásokat – hangsúlyozza a csodafaluként emlegetett Mátraverebély polgármestere, aki már bizonyított a hétköznapi életében. Ahogyan az SMS mind a 67 jelöltje is, szerte az országban.

About the author:

1 Comment

  1. Fodor Ilona  - 2014-03-28 - 16:44

    Tisztelt Seres Mária! Figyelemmel kísértem munkáját amit eddig “civilként” véghezvitt!! Gratulálok Önnek!!!- Talán már eddig is többet tett a közösségért, – mint “egyesek” Sajnos csak a hírekből jutott el hozzánk,- amit “engedtek”- /Fejér- Megye/A pár információ meggyőzött arról,hogy lehet,-sőt kell ennek az országnak olyan EMBER mint Ön!!!!- Kívánok minden jót,- és én szívesebben hallom az Ön hangját, mert tudom, hogy nagyszerű tettek állnak a háttérben.!!!Sok sikert kívánok:Fodor Ilona

Leave a comment

kettő × 2 =

Back to Top