Családias a kampány Hajdúszoboszlón

Családias a kampány Hajdúszoboszlón

Nincs hozzászólás a(z) Családias a kampány Hajdúszoboszlón bejegyzéshez

Élénk piac és baráti hangulatú kampány fogadta Seres Máriát az Alföld fürdővárosában. Az SMS névadója jó szokásához híven most is vásárolt a helyi termelőktől.

– Hajdúszoboszlón a piac környékén kampányol most mindenki, a Fidesz kivételével – meséli Seres Mária. – Azok a szervezetek, amelyek nem csak azért indultak a választásokon, hogy rajta legyen a nevük a szavazólapon, ott állnak a standoknál, szinte családias hangulatban. Sőt, egymással is jóban vannak a jelöltek, amit nagyon jó volt látni! Úgy látszik, még a politikusokat is összehozza a piac. Nem volt acsarkodás, köpködés, hanem sorstárként álltak egymáshoz: beszélgettek, fotózkodtak, sőt, poénkodtak is, hogy a férfi jelöltek molinói alá, vagy fölé kerüljön-e a női jelölteké. Kellemes élmény emberszabású képviselőjelöltekkel találkozni! – meséli az országos listavezető, aki a helyi jelölttel, Kiss Klárával együtt be is szerezte a hétvégi ebédhez valót.

– Rakott krumplihoz vásároltam alapanyagokat: kolbászosat és sajtosat is készítettem. De savanyú káposztát és házikolbászt is vittem haza. Viszont azt láttam, amit máshol is az országban, hogy furcsamód szinte már egyáltalán nem szokás alkudni a piacokon, pedig régen kötelező volt. Nagyon határozottan ragaszkodnak az árakhoz, de hozzáteszem: elég olcsó volt minden.

About the author:

Leave a comment

nyolc − 3 =

Back to Top