Békemenet: erőtlen erődemonstráció

Békemenet: erőtlen erődemonstráció

Nincs hozzászólás a(z) Békemenet: erőtlen erődemonstráció bejegyzéshez

A horribilis pénz és a buzgó hoppmester is kevés volt ahhoz, hogy őszinte lelkesedést leheljen a hatodik békemenetbe – vélekedik Seres Mária. Az SMS arca hiteltelennek és megosztónak tartja a rendezvényt, ahogy a menet élén vonulókat is.

– A demonstrációk láttán mindig retro fílingem van, a régi május elsejék hangulatát idézi – mosolyog Seres. – Vonulni kell, már azt sem tudják, miért, de csak mennek. Olvastam, hogy 400 busznyi embert vittek az ország minden részéről és külföldről is, ami horribilis pénzbe kerülhetett! Buszt bérelni, összeszervezni az embereket, miegymás… Szerintem nagyon sokan meglepődnének, ha látnák a békemenet költségvetését. A tavalyi 200 busz duplázása egyértelműen jelzi, hogy az erő demonstrálásáról van szó, de a tudósítások szerint nem volt lelkesedés a felvonulók között. Még a hangulatfelelős is hatástalannak bizonyult, vagyis erőtlenre sikeredett az erődemonstráció – mondja a Seres Mária Szövetségesei országos listavezetője, aki szerint a menet élére állt csapat is elgondolkodtató.

– Számomra ők nem hiteles emberek. Ráadásul a békemenetesek nem a békéről és a megegyezésről szoktak beszélni, hanem csak önmagukról, és hogy egy az erő. Kettéosztják az országot, mondván: vagyunk mi, itt a menetben, és vannak mások, akikkel nem tudunk közös hangot találni. Ezért álságosnak tartom az egészet.

About the author:

Leave a comment

hét − 5 =

Back to Top