4 éves együttműködést, harc helyett!

4 éves együttműködést, harc helyett!

3 hozzászólás 4 éves együttműködést, harc helyett! című bejegyzéshez

Közös munka helyett marakodnak egymással a hazai pártok. Pedig Seres Mária szerint Norvégiától megtanulhatnák, hogyan lehet munkatársként együtt dolgozni a választóikért.

– Magyarországon az ellenzék hozzáállása beállt arra, hogy bármit is mondjon a kormánypárt, még ha pozitívat is, azt szapulni kell. És nem tudnak együttműködni semmiben – fejti ki véleményét az SMS arca. – Ez mindig így van, bárki legyen is éppen ellenzéki, illetve kormánypárti pozícióban. Az ellenzék szidja a kormányt, a kormány pedig az ellenzéket.

Példát kéne venniük Norvégiáról, ahol 4 évente egyszer, 3 hónapig, a kampányidőszakban korholják egymást, aztán pedig 3 és fél éven keresztül jól együttműködnek. Munkatársként! Nem legyűrni akarják egymást, hanem álláspontjaikat közelítve a mindenki számára legelfogadhatóbb megoldást keresik – mondja Seres Mária, aki szerint nálunk a politikusok ellenségnek tekintik a másikat, és nem fogják fel, hogy ők kollégák a parlamentben.

– Mi, az SMS-el ezen is változtatunk. Parlamentbe jutva, ha nem is békítjük ki, legalább építő jellegű, közös munkára bírjuk az ellenzéket és a kormánypártot, hogy az ország érdekében együtt dolgozzanak. És ne utasítsák el élből a másik javaslatát, tekintet nélkül annak tartalmára. Minden parlamentbe bekerülő szervezet felelőssége, hogy közös munka induljon el! Sok jelöltünk ezt önkormányzati szinten már megvalósította: jobb és baloldalra való széthúzás helyett felosztották a feladatokat egymás között a képviselők. Meggyőződésem, hogy az embereknek elegük van a veszekedésekből! Nem azért választanak képviselőket, hogy azok négy éven át kígyót-békát kiabáljanak egymásra.

About the author:

3 hozzászólás

  1. Ujhelyi Eunika  - 2014-04-06 - 14:25

    REMÉLEM, PÁRTTÁ TUDTOK ALAKULNI!!! A KORMÁNYVÁLTÓVAL HELYET CSERÉLTEK! TELJES SZÍVEMBŐL KIVÁNOM !!!

  2. Ujhelyi Eunika  - 2014-04-06 - 14:31

    HAJRÁ! IGAZMONDÁS ! kORRUPCIÓ NÉLKÜL !!! AZ ORSZÁG LEGYEN ÉLHETŐ VÉGRE!!!!!

  3. Ujhelyi Eunika  - 2014-04-06 - 14:37

    AZ ÉN HOZZÁSZÓLÁSOM HA ??????????!!!!!!!!!!!!!!! EZREDIK IS AZ ENYÉM ! HAJRÁ IGAZ MONDÁS! AZ ORSZÁG LEGYEN ÉLHETŐ, KICSINEK , GYEREKNEK,, FIATALNAK, ,KÖZÉPKORÚNAK, IDŐSKORÚNAK, URAM ATYÁM AZ AGGKORÚAK RÉSZÉRE IS, nem a paradicsom életről álmodozok !.

Leave a comment

nyolc − 4 =

Back to Top