Pelenkás kecske, hányós jelölt – Vicces sztorik az SMS kampányából

Pelenkás kecske, hányós jelölt – Vicces sztorik az SMS kampányából

Nincs hozzászólás a(z) Pelenkás kecske, hányós jelölt – Vicces sztorik az SMS kampányából bejegyzéshez

Naponta sok száz kilométer, egymást érő programok, médiaszereplések, kérdések, vélemények özöne utcán és Facebookon is, hajnaltól késő estig… De az SMS kampányának feszített tempójában mindig erőt adott egy-egy mosolyt fakasztó helyzet.

Végig vidám hangulatban készült a választásra a Seres Mária Szövetségesei (SMS). A párt névadója néhány különösen nevettető esetet idéz fel.

– Közös sajtótájékoztatót tartottunk az egyik zalai jelölttel, neki kellett volna bemutatkoznia az összesereglett újságíróknak, de éppen akkor volt vírusos gyomorproblémája. Alighogy elkezdtük a programot, be kellett rohannia a legközelebbi mosdóba. Ki sem tudott jönni a rendezvény végéig! – nevet Seres Mária a most már humoros emlékként megmaradt történeten. De van még a tarsolyukban.

– Rendre nagyon gyorsan autóztunk egyik helyről a másikra, mindig késésben voltunk. Egyszer, amikor kiszálltunk a kocsiból, az egyik jelölt érdekes mozdulatokkal simította meg a sofőr hátát. Nem értettük, miért. Mire azt mondta, hogy levette róla a rontást, mert száguldás közben százával szórtak rá átkokat az úton!

Ám a legmókásabb sztorink kétség kívül az volt, amikor a Keleti pályaudvarnál megtartott, „Kecskére a káposztát” című sajtótájékoztatónkra egy kecskét akartunk hozni Horányból. De sehogy nem találunk olyan járművet, amivel a helyszínre tudtuk volna szállítani. Végül jobb híján személyautóval utaztattuk Budapestig, beállítva a hátsó ülés elé! Hogy ne legyen baj a szobatisztasággal, pelenkát kapott az utazáshoz. Végül Mirza szerencsésen megérkezett, és azóta az SMS kabalaállatává fogadtuk!

About the author:

Tags:

Related Posts

Leave a comment

4 × öt =

Back to Top