1 millió ember, 6 nap alatt – Tarolnak Seres filmjei

1 millió ember, 6 nap alatt – Tarolnak Seres filmjei

Nincs hozzászólás a(z) 1 millió ember, 6 nap alatt – Tarolnak Seres filmjei bejegyzéshez

1 millió ember, 6 nap alatt – Tarolnak Seres filmjei

Seres Mária a nagy számok asszonya. Öt éve úgy robbant be a köztudatba, hogy 605 ezer aláírást gyűjtött össze a képviselők költség-elszámoltatásához. Most pedig kampányfilmjeivel tarol a neten, már 1 milliós nézettséggel!

Bámulatos sikert aratnak a világhálón a Seres Mária Szövetségesei (SMS) kampányvideói. A YouTube-on és a Facebookon alig 6 nap alatt 1 millió nézőt, és sok ezres megosztást kaptak.

– Érdekes érzés, amikor belegondolok, hogy az országban minden tízedik ember látta a filmjeinket – mondja a párt névadója. – Tetszik az embereknek. Nagyon sok levelet küldenek a honlapomon keresztül, dicsérik az általam képviselt újszerű hangot. Olyat is kimondok, amit egyetlen más párt sem, és az átlagember valós problémáira kínálok megoldást. Egyre többen érzik úgy, hogy az ő nevükben, az ő gondjaikról beszélek, miközben a nagy pártok csak egymás ostorozásával foglalkoznak. Közvetlenség és őszinteség: ezt érzik meg a hangvételemben, ami a négy éve tartó polgármesteri munkámnak is köszönhető. Mert egy kis település első emberének nem havi két ügyfélfogadási időpontja van, hanem napi szinten 10-15 ember talál meg a kérdéseivel. Én is körbejárom a fontosabb helyszíneket, és mindenki kérdez. Teljesen természetes nálunk ez a közvetlen kapcsolat, így el sem tudom képzelni, hogy egy nagyvárosi polgármester – akihez be sem lehet jutni – hogyan tudja követni, mi történik a településén! – teszi hozzá Seres Mária, aki mellett sokan dolgoznak az SMS választási sikeréért.

– Az egész országot lefedi a 67 jelöltünk, és erős a csapat: kiváló szakértői bázissal, sok polgármesterrel, és nemzetközi tapasztalattal rendelkező taggal. Úgy látjuk, elérték a céljukat a kampányfilmjeink, és az eddigi bizonytalankodók közül is rengetegen látnának bennünket szívesen a parlamentben, új alternatívaként.

About the author:

Leave a comment

19 + 8 =

Back to Top