Seres részegektől is edzést kapott

Seres részegektől is edzést kapott

1 hozzászólás a(z) Seres részegektől is edzést kapott bejegyzéshez

Seres Mária akár indulatkezelési tréningeteket is tarthatna. Pártja, az SMS kampányarcaként hideget és meleget is kap bőven, de ezt mosolyogva kezeli. Közben több ezer, parlamentbe szánt telefonos üzenetet gyűjtött már össze.

A Seres Mária Szövetségesei újabb párszékházak előtt állította fel sms-falát, mobilszámukkal. A pártkatonák persze most is szorgosan pötyögtek.

– Nagyon nehezen kaptunk helyet a Fidesz székház előtt, mert nem volt hely, vagy ha egy felszabadult, a biztonságiak azonnal beirányítottak egy másik autót – meséli Seres. – Amíg ott tartózkodtunk, nem volt nagy mozgás, de pár perccel az elvonulásunk után tömegesen jöttek fideszes sms-ek a falunkra: a technikusaink 300-at fogadtak hirtelen Valószínűleg kiadták nekik a parancsot, hogy küldeniük kell. Persze kaptunk független sms-eseket is, többen írták azt, hogy hagyják már abba a pártok az ellenségeskedést.

Aznap a Jobbik és az LMP előtt szintén megjelentünk, beszélgettünk is a pártot képviselőkkel. Ugyanaz a tapasztalatuk, mint nekünk: sok ember azt sem tudja, hogy választásra készül az ország, abszolút nem izgatja őket. Bealtatott, kiábrándult állapotban vannak, ami nagyon veszélyes, mert sok múlhat rajtuk. Érezniük kell, hogy nekik is fontos a szavazás, és óriási a tét, ezért mindent megteszünk, hogy felrázzuk őket a közönyből! – hangsúlyozza az SMS névadója, aki az esetleges atrocitásokra is felkészült.

– Kapok időnként negatív megjegyzéseket, de olyankor szívesen odamegyek, és kezelem a helyzetet. Nem ijedek meg. Persze nem fogok mindenkit meggyőzni, de a polgármesteri munkámban hozzászoktam a problémás helyzetekhez. Van úgy, hogy ittasan jön be a hivatalba egy ügyfél, és vele is tudni kell elbeszélgetni. Ha az ember odaáll akár egy nagyon gyűlölködő ember elé is, a szemébe néz és mosolyogva megkérdezi, mi a problémája, inkább csak meglepődik, de nem támad. Ez a tapasztalatom. Sosem vagyok indulatos, és ez mindig beválik!

About the author:

1 Comment

  1. Kúsz János  - 2014-03-22 - 23:34

    Kedves Mária!

    Szeretném tudni, hogy a Komárom-Esztergom 2-es választókerületben van-e jelöltjük.
    Jó lenne a rezsimcsökkentés;)

Leave a comment

húsz − 11 =

Back to Top