Változás

Változás

Nincs hozzászólás a(z) Változás bejegyzéshez

Ahhoz, hogy a magyar nemzet újra visszanyerje az önbizalmát, olyan emberekre van szükség, akik a pártok által gerjesztett és életben tartott megosztásnak képesek véget vetni.
Amikor pár évvel ezelőtt az általam indított aláírásgyűjtés mozgalommá vált, sokszor elmondtuk, hogy ebben az országban nem csak bal- és jobboldal, no meg szélsőbal- és szélsőjobboldal van, hanem egy egyre duzzadó tömeg, aki sehová sem tartozik. Mert számunkra – ha nagyon leegyszerűsítjük –, nem jobb és bal, hanem jó és hasznos, rossz és haszontalan létezik. Természetes igényünk, hogy ne az utóbbi uralja a jelenünket és telepedjen rá a jövőnkre is.

Jelmondatunkká vált a „Vedd észre ami összeköt, és felejtsd el, ami elválaszt”. Mert valóban ez az egyetlen lehetőség helyrehozni az elmúlt 23 év rombolását, és megoldani a ránk váró nehézségeket.

Mátraverebély polgármestereként is ugyanezen elvek mentén dolgozom. Teszem ezt egy olyan településen, ahol minden negatívum együtt van: szegénység, etnikai problémák, munkanélküliség és alulképzettség. A reménytelen helyzetből rövid idő alatt ki tudtunk kerülni, és haladunk a megoldások felé.
De hogy ez valóban sikerüljön, nem elég akarni a változást: cselekedni is kell!

ÖN MIT GONDOL?
Nyilvánosságra kell hozni a politikai érdekből eddig elhallgatott információkat és az államtitoknak minősített dokumentumokat?

About the author:

Leave a comment

14 − hét =

Back to Top