Takarítsunk a választásokon!

Takarítsunk a választásokon!

1 hozzászólás a(z) Takarítsunk a választásokon! bejegyzéshez

A tavasz valami új kezdetét, és a megtisztulást jelenti Seres Mária számára. Az SMS országos listavezetője az otthonokban és a politikában is fontosnak tartja a nagytakarítást.

– Ez a testet-lelket megtisztító böjt ideje, és a nagytakarításé is – mondja Seres. – A tavaszi napsütés minden háziasszonyt szembesíti azzal, hogy nem csillog az ablaküveg, és észreveszi a téli félhomályban megbújt port, pókhálót. Nekem csak a választások után lesz időm, addig csak nagyon keveset leszek otthon, és a takarítást nem lehet gyerekekre bízni.

Takarítónőm pedig nincs, magam látom el a háztartást. Bár egyszer 3 kisgyerek mellett megpróbáltam bejárónő segítségével utolérni magam, de mielőtt jött, mindig azon kaptam magam, hogy pánikszerűen pakolok össze a lakásban, nehogy rendetlenséget lásson!

Szeretek magam után rendet rakni. A dolgozószobámban pedig olyan átláthatatlan káosz van, hogy ha azt valaki megbolygatja, semmit nem találok – mosolyog a négygyerekes pártnévadó. Szerinte a politikában is nagytakarítás várható az április 6-i választáson.

– Kezdik elhinni az emberek, hogy lehet változtatni! Ennek az előszele a szlovákiai elnökválasztás váratlan eredménye is, hiszen a közvélemény kutatók nem tartották esélyesnek a győztesként kikerült, teljesen független vállalkozót. Nálunk szintén ki kell söpörni a múlt hasznavehetetlen és kártékony dolgait, hogy be lehessen engedni az újat! Ezt az emberek ugyanígy érzik, és egyre többen hisznek bennünk a pártokból kiábrándultak közül is.

About the author:

1 Comment

  1. Zólyomi Gábor  - 2014-04-01 - 09:11

    Üdvözlet!

    Nagyon nagyon örülök, hogy végre megtaláltam azt a pártot amire szavazhatok. Amint megláttam a videókat, és kicsit utánnanéztem, rögtön kezdett visszatérni az érdeklődésem a politika iránt. Kérem szépen ez ne az a párt legyen, amit elrontanak ha a zsebekbe pénz kerül : ) Kitartás, és köszönöm!

    Üdv: Zólyomi Gábor

Leave a comment

tizenkilenc − 16 =

Back to Top