Maradj itthon, de ne maradj otthon!

Maradj itthon, de ne maradj otthon!

3 hozzászólás Maradj itthon, de ne maradj otthon! című bejegyzéshez

Fél évvel ezelőtt adták ki a parancsot, hogy „Maradj otthon!”, ne menj mások közelébe, mert veszélyesek, megbetegítenek, és te is veszélyes vagy, megbetegíthetsz stb. Azt mondták az a biztonságos, ha nem érintkezel senkivel, ha magadra zárod az ajtót és vársz.
Közben pedig figyeld a híreket. Azt, amit száz irányból eléd tolnak. Ha esetleg mégsem maradsz otthon, akkor pedig vedd fel a szájmaszkot, de még kesztyűt is húzz, és tarts mindenkitől a 1,5 méter távolságot. Vagyis ne érintkezz, és ne beszélgess senkivel!

Mert mi is történne, ha nem maradnál otthon?
Látnál, tapasztalnál és beszélgetnél másokkal is, ami aztán lehet, hogy felülírná mindazt, amit a hírekben mondanak. Később pedig megkérdeznéd, hogy tulajdonképpen miért is kellene otthon maradnom?

De erre ügyelnek, a média és a politika is, mert akkor veszélyessé válnál! Persze nem másokra, hanem rájuk, a vírus kirobbantóira és a járvány fenntartóira. Mert ha az iszonyatos nyomás és média-hisztéria ellenére mégis öntudatra ébrednél, a szemükben akkor válnál egy olyan igazi „vírushordozóvá”, amitől „szuperfertőző” lennél, mert a hazugságokkal szemben a valóságot terjesztenéd.
Ezt viszont nem szeretnék, mert az igazságra még most is sok ember fogékony, amiből aztán tényleg „járvány” lehet, és ezért kell megfékezni téged. Ha ennek ellenére mégsem fogod be a szád, akkor először nevetségessé tesznek, később támadnak, majd utána már uszítanak is ellened, és mindent megtesznek, hogy bolondnak és veszélyesnek nézzenek.

Mert ez a vírus nem csak egy állítólagos járványt indított el, hanem a kitervelőire és a haszonélvezőire nézve valami sokkal veszélyesebb, a céljukkal merőben ellentétes dolgot: A MÁSOKÉRT IS FELELŐSSÉGET ÉRZŐ EMBEREK JÓZAN GONDOLKODÁSÁT és azt a misszióját, hogy a tisztánlátás érdekében a színjáték és a hazugságok helyett a valóságról beszéljen.
Hiszen ahhoz, hogy valaki lássa és megértse, hogy koronavírus-járvány elnevezéssel mi folyik a világban, ahogy szokták mondani nem kell más, egyszerűen csak a józan paraszti ész!
És ennyi, ezzel véget is vethetnénk ennek, maszkok, karantén és oltások nélkül…

Még ha a többség ijedtében el is felejtett az elején gondolkodni, az internet korában éppen a világháló kellene legyen a legnagyobb „ellenszérum”, ahol nincsenek titkok, de mégis ezen keresztül folyik leginkább a megtévesztés – és sajnos most már a globális cenzúra is…
Ahogy az éremnek is két oldala van, úgy az interneten a valós tények is elérhetők, de ennek bizonyításában és a nyilvánosságnak való bemutatásban az emberiség elleni utolsó nagy háború kirobbantói, a mindenből üzletet csináló politika, és a hisztériát keltő manipulatív média egyáltalán nem érdekeltek.

Hiszen most nem csak a túlélésükről, hanem az emberek feletti korlátlan hatalom megszerzéséről van szó, a tevékenységük eredményeként létrejött morális, gazdasági, társadalmi, és amiről senki nem beszél: az egészségügy összeomlása előtt!
Ehhez pedig tökéletesen jó ürügy a koronavírus, és könnyű lesz rákenni mindenre, ahogy ezt már most is teszik. Ezért próbálják minden erővel a „járványt”, illetve annak a látszatát fenntartani, és konkrét, tényleges problémák nélkül ezt minél inkább elhúzni, a média hatékony közreműködésével pedig az életünkre állandó nyomást gyakorolni.

Az emberek ki vannak éhezve az őszinteségre és az egyszerűségre. Elegük van abból, hogy lassan minden és mindenki gyanús: hazudnak az ételeinkről (dehogy egészségesek!), hazudnak a gyógyszerekről (egy tünetet elnyom, de nem gyógyít meg, hanem újabb problémákat okozhat), és persze hazugok a híreink, no meg az érdekeknek megfelelően elkészített bármilyen statisztikák is!

Bizalmi válságban élünk, és ettől egyre idegesebb mindenki. Ezért könnyebb most egymásnak ugrasztani bárkit, és ezzel a valóságról teljesen elterelni a figyelmet. És persze, hogy a „valóság show” teljes legyen, a félrevezetéshez jönnek még a félelmet erősítő műsorok, a „fertőzött és megbetegedett” celebek, az önjelölt vagy fizetett pojácák, a pénzért vagy magamutogatásért bármire képes „hozzáértők”, és végül a megvett vagy hallgatásra kötelezett valódi szakemberek is

Vajon elgondolkodtak már ezek valaha, hogy hány orvosi vagy kórházi ellátás hiányában elhunyt beteg szárad a lelkükön? Hány ember elveszített munkahelye, hány család tönkretett élete, hány megbetegedett, depressziós vagy öngyilkos? És hány barátság tönkremenetele?
Vajon akik ebben az erőltetett hisztériában és a szándékosan kialakított káoszban szereplőként részt vesznek vagy ebben vétkesek, hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel? Mert ebben ők is cinkosok és bűnrészesek!

Lehet, hogy szerintük ez csak egy játék vagy fizetett szerep, de most már beláthatnák, hogy a forgatókönyv az életünk tönkretételére készült, amiből nem maradnak ki ők sem. Be kellene már látni, hogy nem lesznek kivételek, de még érinthetetlenek sem!
Mert előbb vagy utóbb mindenkit el fog érni a „járvány” hatása, de nem a megbetegedéssel, hanem a függőséggel vagy az egzisztenciális tönkretétellel. Akkor majd lehet szaladni fűhöz-fához, vagy a lekenyerező gazdához, de mindhiába…

Mert azoktól várni a megoldást, akik eddig is a társadalom megosztásából és kifosztásából éltek, nagy butaságra vall! És ahogy eddig, ezentúl is ők lesznek azok, akik rögtön a szemétre dobnak bárkit, ha már nincs rá szükségük vagy nem válik hasznukra.
Ezért se csodálkozzunk, ha még többen mennek majd el az országból. Bár egyre nehezebb lesz, de megpróbálnak olyan helyet találni a világban, ahol megbecsülik a munkájukat, és nem a megosztottság, a bizalmatlanság, a folytonos függőség és kiszámíthatatlanság határozza meg az életüket. Ahol a teljesítményt elismerik, és a jóléthez nem szükséges politikai kapcsolat.

De miért ne lehetne ez nálunk, itt Magyarországon? Hiszen nem sok kellene ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok körülöttünk! Az elfogultság és a beidegződések félretétele mellett csak némi belátás és egy kis bölcsesség kell, ami bárkit elvezethet a tisztánlátáshoz.
Mert mekkora hatást generál már az is, ha két ellentétes nézetű ember leül egy asztalhoz, és támadás vagy mocskolódás helyett normálisan érvel. Ahogy történt ez a Rádió 1 reggeli műsorában Dr. Gődénnyel és Dr. Boldogkőivel. Ugyanis a hazai megjelenése óta szakemberek most először fejthették ki szabadon az egymástól eltérő álláspontjukat a koronavírus „járványról”. Ami aztán olyan hatalmas, soha nem tapasztalt érdeklődést és hallgatottságot generált, amire még nem volt példa a Rádió 1 történetében!

Szinte hihetetlen, hogy egy kereskedelmi csatorna erre helyet, lehetőséget és időt biztosított. Mert a koronavírus „járvány” ránk erőltetése óta ilyen még tényleg nem történt soha! Holott éppen az lenne a média feladata, hogy a közérdeklődésre számot tartó kérdésekben hitelesen és elfogulatlanul tájékoztasson, bemutassa a különböző álláspontokat, hogy ezzel is segítse a tisztánlátást, és rászoktassa az embereket a gondolkodásra. Hiszen a mi életükről van szó, amiről fontos döntéseket kell hozni nem csak a magunk, hanem az utódaink érdekében is.
Mert sajnos az a tény, hogy a hivatalos állásponttól eltérni manapság még veszélyes! Pedig ha ebben előrelépnénk, végre jó irányba változhatna az életünk, és meggondolva magukat inkább itthon szeretnének otthon lenni az emberek…

About the author:

3 hozzászólás

  1. Andrew  - 2020-09-13 - 21:41

    Fantasztikus cikk! Tobb Seres Mariara lenne szukseg magyarorszagon! Most mar csak ki kene nyomtatni es minden auto ablaktorloje ala tenni az eccaka folyaman…

  2. mikibá  - 2020-09-14 - 01:26

    kreáltak egy láthatatlan ellenséget hogy míg a nép reszket tőle, addig ők ki tudja milyen dolgokon mesterkednek ellenünk

  3. Gabriella Algács  - 2020-09-14 - 23:59

    Imádom! Bárcsak mindenki felébredne, sajnos attól tartok, hogy egyre többen bedőlnek az Orbánék és a többi vezetők mondvacsinált Vírusának… Már a családoknál is kezdődik a széthúzás…Még mindig hiszem, hogy elindulunk, és megváltoztatunk mindent! Talán egy Globális tüntetés,zarándok út elindulva innen nyugatfelét és minden országban csatlakoznának…Szép álom…De nem adom fel!

Leave a comment

5 − 1 =

Back to Top