Lehetne másképp

Lehetne másképp

Nincs hozzászólás a(z) Lehetne másképp bejegyzéshez

Lehetne másképp. Nemcsak szavak szintjén. Egyszerűen, tisztességesen, közérthetően. Nem pénzért, nem előnyökért, nem hatalomért. Úgy, hogy senki ne érezze magát sem vesztesnek, sem nyertesnek. Egyszerűen csak JÓL.
Hogy megvalósuljon, ahhoz nagyon sok embernek kell ezt akarni. És sokak akaratán túl kellenek páran, akik hajlandóak vinni is a zászlót.
Várok mindenkit, aki érzi, hogy neki szól az üzenet.
Nincsenek véletlenek!

Mindenki érzi, hogy a kormányzásban – de a magánélet szintjén is – a becsületesség és a tisztesség állapota felé kellene elmozdulni. A közéletben egy felvilágosult, őszinte és a párbeszédre nyitott, az igazsággal összhangban lévő középpontnak kell kiemelkednie, hogy véget vessen a nyilvánvaló félrevezetésnek, a manipulálásnak, a félelemnek és a korrupciónak.
Nem politikusokra van szükség, hanem a közösségért tenni akaró és áldozatvállalásra is kész emberekre. Ha egyetértesz ezzel és hiszed, hogy az emberek képesek megváltoztatni a világot, akkor Te se legyél rest: cselekedj!

A 2014. év küszöbén pedig az alábbi, számomra már évek óta oly fontos és meghatározó gondolattal szeretnék kívánni mindenkinek egy valóban
SZEBB, BOLDOGABB ÉS ÖRÖMTELIBB ÉVET!
Én azon leszek és mindent elkövetek, hogy így legyen…

„Sose kételkedjünk benne, hogy egy gondolkodó, elkötelezett emberekből álló kis csoport meg tudja változtatni a világot. Valójában csak ők tudják megváltoztatni.”
Margaret Mead

ÖN MIT GONDOL?
Meg kell teremteni a békességet az egyenlőtlen társadalmi viszonyok és a megosztottság mérséklésével?

 

About the author:

Leave a comment

14 + 4 =

Back to Top