Hajrá Gődény György!

Hajrá Gődény György!

Nincs hozzászólás a(z) Hajrá Gődény György! bejegyzéshez

A magyar lakosság csekély részének van csak közvetlen tapasztalata a választásokon való elindulás/jelöltállítás/kampánylebonyolítás, vagy éppen pártalapítás témában. Ez nem is baj. Az viszont igen, hogy a sajtó – amelynek munkatársai szintén nem rendelkeznek ilyen tapasztalással – úgy állítja be azokat, akik ilyenre adják a fejüket, mint nemkívánatos, sőt veszélyes tényezők. Ez alól kivétel az a védett kör, akiket „ellenzéki pártként” könyvelnek el.
Nekik minden megengedett…

Ők trükközhetnek a jelöltállítással, kölcsönadhatják egymásnak az embereiket, például azért, hogy a másiknak is legyen saját frakciója a parlamentben – mert ez 135 millió forintos bevétel egy évben! -, ahogy ez a Párbeszéd nevű fantompárt esetén is történik.
Velük nincs baja a sajtónak…

Aztán jön valaki – jelen esetben egy nyíregyházi gyógyszerész, aki unja, hogy 4 évente átverik, és már 30 évet vettek el így az életéből. Aki eddig várt arra, hogy egyszer csak lesz olyan változás az országban, ami MINDENKINEK JÓ. Aki konszenzusról és közös nevezőről beszél. Aki nyilvánosan felkéri a véleményformáló közéleti (nem politikus!) embereket, hogy ne csak beszéljenek, hanem EGYÜTT, közösen csináljanak végre valamit, hogy ne essen szét atomjaira a magyar társadalom.

Azért ők, mert ezt a politikus elittől nem lehet elvárni, hiszen csak a megosztottságban érdekeltek, abból élnek és ez élteti őket. És azt akarják, hogy lehetőleg ne változzon az alapfelállás: rajtuk kívül tűnjön el mindenki más a közéletből!
Aki „kívülről” jön, az jóra ne számítson. Kinek így, kinek úgy veszik el a kedvét, hogy ilyesmibe ne ártsa magát. Megfélemlítés, kivásárlás, lejáratás és karaktergyilkosság – kinek mi a testhezálló.

Volt már sok „áldozat”. Én is közéjük tartozom – bár óriási tanulságként fogom fel azt, amit velem műveltek, és nem kiábrándult vagy depressziós lettem, hanem megerősített, és amit eddig tettem, az most különösen fontos lett. Ezért nem mentem el az országból, hanem figyelem, hogy mi történik, és mikor jön el végre a NORMÁLIS EMBEREK ideje.

De most úgy tűnik fordult a kocka, és látva a rettegő és szánalmas ellenzék reakcióját, ők is nagyon érzik, hogy hiba csúszott a számításaikba…
Nagyon örülök, hogy van már egy valóban, és minden szempontból ERŐS ember, aki vállalja a véleményét, és még cselekedni is mer. Nem kényelmes dolog ez manapság, ezért aki veszi a fáradtságot és megnézi például ezt a videót, látja és hallhatja, hogy mivel jár.

Szurkolok azért, hogy Dr. Gődény György és társai, barátai és követői megedződjenek ebben a küzdelemben. Szurkolok azért is, hogy ők legyenek az a harmadik erő, amire nagyon régen vár már az ország, és a több mint egyharmadnyi magyar, aki szavazni már egyáltalán nem jár.

Ahogy eddig is, felajánlok neki és nekik a jövőben is minden olyan segítséget, amik a saját – olykor hajmeresztő és hihetetlen – tapasztalataimra épülnek.

Hajrá Gődény György!

About the author:

Leave a comment

5 × 2 =

Back to Top