Én ezt az oltást kérem!

Én ezt az oltást kérem!

53 hozzászólás Én ezt az oltást kérem! című bejegyzéshez

Nem vagyunk egészséges nemzet. Ezt tudjuk. A legborzasztóbb listákat vezetjük, jó esetben csak dobogósok vagyunk.  Szív-és érrendszeri problémák, tüdőrák, vastagbélrák, szájüregi daganatok, agyi daganatok terén. Aztán ott van még az Európában majdnem legalacsonyabb átlagéletkor, kóros elhízottság, cukorbetegség is. Az élbolyba tartozunk az öngyilkosságok számában, a depressziós és a mellrákos esetszámban is. (forrás)

Ez a beteg (megbetegített) nemzet 2020 tavasza óta példátlan egészségtudatosságot tanúsít: be akarja bizonyítani, hogy szembe tud szállni egy vírussal, és majd megmutatja, hogy maszkokkal, kesztyűkkel meg otthonüléssel végérvényesen legyőzi azt. És ki ne felejtsem: OLTÁSSAL!  

A mostanában kínálgatott vakcinákból köszönöm, egyiket sem kérem. Miért is kérném? Mert reggeltől estig ezt látom, hallom, olvasom, hogy enélkül meghalok? Hogy minden irányból boldog-boldogtalan erre akar rábeszélni?

Nem vagyok vakcinaellenes. Sőt! Dr. Horváth István érelmeszesedés elleni védőoltását gondolkodás nélkül beadatnám. Egy baj van vele: nem gyártják. A neves professzor ellen nyomozásba kezdtek és végül vádat emeltek ellene. Az évekig húzódó kálváriája felőrölte az egészségét, és még az eljárás végét sem érte meg. Az igazságtalanság és a tehetetlenség halálos méregnek bizonyult.

A bírósági tárgyaláson a vád sorba hozta a tanúkat, akik kaptak a vakcinából. Mindenki hálálkodott a professzornak, aki megmentette a levágásra ítélt lábát vagy éppen az életét. A VÁD EGYETLEN TANÚJÁNAK SEM VOLT SEMMIFÉLE PANASZA A KÉSZÍTMÉNYRE! ELLENKEZŐLEG: CSODAKÉNT BESZÉLTEK RÓLA. De a bíróság kemény volt: első fokon felfüggesztett börtönre és vagyonelkobzásra ítélte a professzort, amit aztán évek múltán másodfokon pénzbüntetésre enyhített. Közel 30.000 ember részesült a kezelésben 15 év alatt és még mindig „kísérlet”, amiről a bíróság beszélt… Jól tükrözi a helyzetet a bíró megjegyzése, miszerint: „Ha az örök élet elixírjét találta volna fel, akkor is büntető eljárás alá lehet vonni”.

Érelmeszesedés elleni védőoltás

Horváth professzor a világon először fedezte fel az antikoleszterin antitestet, és kifejlesztette az erre épülő érelmeszesedés elleni védőoltását. Felismerése önmagában Nobel-díjat érhetne. Bebizonyította, hogy nem egyféle koleszterin van, hanem 254. A 254-ből kiszűrte, melyikre van szükség. Észrevette, hogy a koleszterin probléma az immunrendszer gyengülését jelzi. és megtalálta a módját, hogy az immunrendszert felélessze. Annak a betegség-csoportnak találta meg az ellenszerét, ami vezető magyarországi halálok: minden 3. ember halála emiatt következik be ma is.

Horváth professzor tisztában volt azzal, hogy mivel jár egy új készítmény engedélyeztetése. Bele is kezdett, mindent szabályosan a hatóságok elé tárt, és várt. Sehová sem haladt. Nemzetközi konferenciákra vitte a készítményt, ahol sorra kapta a kecsegtető ajánlatokat. De nem a személyes anyagi siker érdekelte. Mindre nemet mondott, mert azt remélte végre idehaza is komolyan veszik a döntéshozók, és zöld utat kap azokhoz a klinikai vizsgálatokhoz, ami a hivatalos engedélyezéshez szükséges. Mert meggyőződése volt, hogy olyan készítmény van a kezében, ami világszenzáció, és azt akarta, hogy ez a kis ország profitáljon belőle.

Minden olyan tesztet megcsinált, amihez megvoltak az adottságai. A szabályosan dokumentált laboratóriumi vizsgálati fázis után jöttek az állatkísérletek, majd következett a kritikus rész: az emberkísérlet. Először saját magának adta be, majd a közeli ismerősök közül olyanoknak, akik önként vállalták. Pénzt soha senkitől nem kért és nem fogadott el.

B. Király Györgyi Vér és Arany címmel megírta Horváth professzor történetét. Igaz nem végig. A szerző sok emberrel beszélt – betegekkel, orvosokkal, hivatalnokokkal, politikusokkal. De valószínű ő sem gondolta, hogy a nagytudású, jószívű, elhivatott tudós ember a legaljasabb módon lesz meghurcolva és lejáratva.

A magyar orvostársadalom és a magyar egészségpolitika egyik legszégyenletesebb története az, ahogy prof. dr. Horváth István vakcináját kezelték. A hivatalok és a szakma úgy tett, mint a strucc, homokba dugták a fejüket, és azt játszották, hogy amiről nem beszélünk az nincs.  Pedig épp itt lenne az ideje az orvosok és a betegek részéről is a szemlélet- és értékrend váltásnak: ne csak kezelni, hanem gyógyítani és gyógyulni is lehessen!

Érelmeszesedés – jobb ha keringési problémáknak nevezzük, hisz nem csak a meszesedés lehet a hátterében – egy immunológiai probléma. Ez már az 1950-es években felmerült. És az is, hogy a jelenségnek köze van a koleszterinhez. De nem úgy, ahogy ezt sokan gondolták.

Évente több tízezren halnak meg érelmeszesedés eredetű infarktusban, stroke-ban, vagy éppen diabéteszben.

Antikoleszterin antitest

Horváth professzor a világon először fedezte fel az antikoleszterin antitestet, a genfi szabadalmi világkiállítás pedig 2005-ben aranyéremmel ismerte el az erre épülő érelmeszesedés elleni védőoltását. A koncepció pedig egy vadonatúj koleszterinelméletre épült, amiben nincs jó és rossz koleszterin, ahol az érelmeszesedést nem a rossz koleszterin, hanem a koleszterin anyagcsere felborulása okozza, ami a vakcinával helyrebillenthető.

És ez nem csak elmélet. A sok háziorvos, mentőorvos, vagy éppen sebész, őszintén beszélt arról B. Király Györgyi mikrofonja előtt, hogy mekkora dilemmát jelentett nekik az engedély nélküli, tehát illegálisan készült vakcina beadása. Több száz orvos több ezer betegnek több mint 10 éven át  kifejezetten életmentő céllal intravénásan adta be a vakcinát. Van, akinek a lábát mentette meg az amputációtól, a másik elkerülte a szívműtétet, elmúlt a fülzúgása, megszűnt a meddősége, vagy rossz emlékké vált a diabétesz.

Amit tettek, a Btk. szerint bűncselekmény. Bárki azt mondhatja, hogy csúnyák, gonoszok, megszegik a Hippokratészi esküt. Ők meg éppen az esküjükre hivatkoznak, hisz tudnak segíteni a betegen. De közben a diplomájukkal játszanak.

Idézet a Vér és arany című könyvből:

“Elképesztő ki mindenki kapta már meg az engedély nélküli vakcinát. A telefon másik végén az országgyűlési képviselő, az egyik parlamenti bizottság alelnöke. Ismerem, hiszen annak idején ült a mikrofonom előtt a rádióban. Arra a kérdésre, hogy beoltották-e a Horváth féle vakcinával határozott igen a válasz. Eddig jó. – Akar beszélni róla? – kérdezem, ahogy a pszichológusok szokták. – Ara gondoltam, hogy Ön azok közé tartozna, akik kivételesen a nevüket adják a beszélgetéshez. Most jön a meglepetés: – Ne haragudjon, NEM.

Nem értem. A magyar törvényhozás tagja, akinek fel kellene állni, és azt kellene mondania: gyerekek, figyeljetek! Nekem is használt!”

Esterházy György – egykori focista, majd bíró vállalta a nevét, és elmesélte a történetét. Édesanyja 64 évesen halt meg érszűkületben. Úgy döntött, nem szeretne a mama sorsára jutni, ezért felkereste Horváth professzort, konzultált vele, majd beoltatta magát. Előtte jéghideg volt a lába, zsibbadtak az ujjai, vezetés közben folyton a kezét rázta. Ezek a zavarok tökéletesen elmúltak. Ismerősei körében másoknál is bevált, egyik barátja annyira feledékeny volt, hogy alig talált haza, a vakcina után visszatért a memóriája.

Meg kell újulnia az orvosok személyiség fejlesztésének, kommunikációjának empátiájának, nyitottságának az új ismeretek befogadása iránt. Sajnos manapság az orvost sok esetben nem is annyira az izgatja, hogy a betegnek mi a baja, hanem hogy neki milyen baja lehet a betegből. Különböző protokollokkal védik magukat és hiába jönnek új megközelítésből eredményesnek tűnő terápiás lehetőségek, elzárkóznak tőlük. Mint a Horváth-féle vakcinától.

Ha viszont felülről jön az utasítás, simán szembe mennek az orvosi esküjükkel és azokkal a protokollokkal, amit beléjük sulykoltak. A covid vakcinákkal szemben nincs semmi ellenérzésük. Hiába nincs letesztelve. Mert ez világméretű biznisz. A Horváth-féle vakcina pedig „csak” a beteg embereken akart segíteni.

Ahogy Béres Jóska bácsi a cseppjei.

Vagy Kovács Ádám Celladamja.

Figyeljünk oda azokra a professzorokra és innovátorokra, akik a mai napig vívják szélmalomharcukat. Róluk is írok hamarosan.

És éppen itt lenne az ideje, hogy a koronavírus helyett/mellett elkezdenénk a magas vérnyomással foglalkozni, mivel a szív-és érrendszeri problémák a magyar lakosság 53 %-át érintik. Enyhe túlzással mondhatjuk, hogy a fél ország vérnyomás- és koleszterincsökkentőkkel él. És a COVID-dal ellentétben ezekbe a betegségekbe nagy eséllyel bele is lehet halni!

Dr. Horváth István sajnos nem élhette meg a készítménye elfogadását és borítékolható világsikerét. De mi igen! MERT  A PROFESSZOR ÚR A TALÁLMÁNYÁT NEM VITTE A SÍRBA! És ez jó hír a sok-sok szomorú történés mellett.

Köszönöm, ha elolvastad ezt a hosszú írást, de fuss neki az alábbi résznek is. Megéri! Részlet B. Király Göyrgyi Vér és arany című könyvéből:

    CSODA, HOGY MÉG NEM LŐTTÉK LE

Beszélgetőpartnerem ezúttal egy anonim orvos, aki több mint 100 magyar, izraeli és német betegnek adta be a Horváth-féle vakcinát.

– Soha nem féltél, hogy feldob egy beteged? Aki mondjuk, nem egészen azt tapasztalja magán, amit várt?

– Nem! Engem nem jelentenek föl, mert én csak beadom. Nem propagálom, nem hirdetem, nem ajánlom. Ha megkeresnek vele, beadom. Egyébként – mondtam már – szájhagyomány útján terjed. Te is tudod, meg én is, hogy minden orvos kollega, aki ezzel foglalkozik, komoly szankciókra számíthat, ha lebukik.

– Persze. Ezért őrzitek meg az inkognitótokat.

– Óriási ellen lobbi létezik.  Az a csoda, hogy a professzor urat még nem lőtték le. Már Genfben, amikor a világszabadalmi kiállításon aranyérmes lett, kapott egy francia gyógyszergyártó cégtől egy 300 millió eurós ajánlatot. Hogy megveszik tőle, de nem adta el, mert bízott abban, hogy Magyarországon hasznosíthatja.  És pontosan tudta, hogy a francia sztatin gyártó cég birtokában az lett volna a sorsa, hogy bekerül egy páncélszekrénybe és ott is marad örökre. Rengeteg példát tudnék sorolni erre!  Gondold végig!  A koleszterin betegséggel összefüggő gyógyszer értékesítés a világ gyógyszer forgalmának 27%-át teszi ki!! Több tízmilliárd dollárról beszélgetünk most lazán.

– Várj! Volt egy fura mondatod: „csoda, hogy még nem lőtték le! „ Kik?

– Tudom, hogy ez már összeesküvés elmélet, de nagyon gyanús nekem. Igazából nem érdeke a magyar kormánynak, hogy az életek meghosszabbodjanak. Gondolj bele, ha kitolódik az átlagéletkor, akkor azonnal fölemelik a nyugdíjkorhatárt! A nyugdíjrendszer fönntarthatatlan a jelenlegi állapotában. Most már rámásztak a rokkant nyugdíjasokra is. Nem az a jó, ha meggyógyulnak az öregek, hanem, hogyha meghalnak. Több marad az államnak, nem kell nyugdíjat fizetni.

Azt mondja a prof, hogy 15.000 ember hal meg szívkoszorúér-betegségben évente. Hirtelen szívhalálban naponta 70-en halnak meg! És ennek a 70 embernek legalább a 70-80%-a koszorúér-betegségben szenved! Ha ők hozzájuthatnának a vakcinához, életben maradnának!  Egyik oldalon tehát van egy naiv professzorunk, aki feltalált egy életmentő, Nobel-díj gyanús dolgot. Amire ő gyermeki egyszerűséggel azt mondja, hogy emberéleteket lehet megmenteni!  10 év alatt megmenthettünk volna kb. 150 000 embert. Csakhogy az öregen kívül, és azokon kívül, akik nem akarnak meghalni, ez senkinek nem érdeke!

– Neked továbbra is feltett szándékod, hogy ha megkeresnek, beadod?

– Gondolkodás nélkül! Hogy miért? Az egyik barátom, olyan szinten volt érszűkületes, hogy 20 méterenként meg kellett állnia, mert begörcsöltek a lábai. Előjegyezték tavaly nyáron műtétre, ércserét akartak végrehajtani nála. Javasoltam neki ezt a kezelést, mit veszíthet? 58 éves. Beadtam a vakcinát. Másfél kilométerre lakik a munkahelyétől, mindig taxival járt, most gyalog megy. A műtét persze elmaradt.

– És mit szólt az orvosa?

– Azt mondta, hogy ilyen nincs! Nem ismerik, nem tanulták az egyetemen a koleszterinelméletet! Amit a prof publikált, az nem hivatalos. A magyar orvosok döntő többsége nem is ismeri.

– Horváth professzor nem mai gyerek már. Van még energiája, harcol, küszködik, járja a saját útját, beleesik a gyógyszertörzskönyvezés csapdájába, szembemegy a törvénnyel, de mi lesz, ha történik vele valami? 

– Akkor elesett az ország évi 15 milliárd dollártól.  Ezt nem én mondom, kiszámolták, hogy ha beindul, mennyit hozna a konyhára. A prof a magyaroktól nem akar pénzt kérni, viszont, egy külföldinek 2.000 euróba kerülne a kezelés. Egy szívműtét 10.000 eurónál kezdődik, ahhoz képest nem is sok. A kardiológusok sem maradnának munka nélkül, mert a koszorúér-betegségeket nem csak a koleszterin okozza. Az érelmeszesedés előidézhet infarktust, de ehhez még hozzájárulhat a véralvadási rendszer hibája, a mozgáshiány, a stressz és egy csomó járulékos elem.

– Hogy jön össze a 15 milliárd?

– 75 ezer embernek kell eladni évente, de lehet, hogy 750 ezernek. A Földön legalább 500 millió koleszterinbeteg él!  A számítási modell 2004-ben készült, tételesen megjelölve például, hogy 3-4 év után felfut az értékesítés.

– Szerinted lesz belőle valami?

– Én még dolgozom rajta, hogy legyen. De ha nem lesz belátható időn belül, én akkor is beadom. Már kezd belefáradni az öreg is. Egyrészt sok a frusztráció, de mit tegyünk? Neki az a fejlövése, hogy Magyarországon kell gyártani és a magyarok ingyen kapják. Ő egy magyar ember. Azért abba gondolj bele, hogy itt volt a H1N1 oltás, ami 2 hónap alatt megkapta az engedélyt úgy, hogy az összes humán kísérletet elsinkófálták. Miközben a Horváth-féle vakcina már a több ezer alkalmazáson is túl van, váratlan pozitív mellékhatásokkal – folytatja. Aztán ontja az eseteket.

– Volt olyan, hogy még a meddőség is megszűnt a kezelést követően! Egy 42 éves nőnek még lombikprogramban sem sikerült teherbe esnie. Beadatta magának, fél év múlva természetes úton megtermékenyült, és már megvan a babája!  A vakcina úgy átrendezte a hormonháztartását, hogy képes volt természetes úton megfoganni!

Egy 70 éves idős hölgy jelentkezett nálam, hogy neki jó a szíve, de zúg a füle. Iszonyú érzés, nem bírja hallgatni. Fülészetre ment, közölték, hogy nem a fülével van baj, hanem érelmeszesedése van.  Na, mondom, nosza rajta! Tessék szíves lenni a proffal megbeszélni!  Most zajlik a kezelése éppen, félidősek vagyunk, és ma délelőtt közölte, hogy boldog, mert már nem zúg a füle. És nemcsak a fülzúgás múlik el. Volt szédelgő,  álmatlanságban szenvedő, más járáskoordinációs problémákkal küszködött… És ezek mind-mind megszűntek. Egyébként az idős hölgy laborlelete is egyértelműen változott, a koleszterin értéke 3,8 környékéről lecsökkent 1,9-re!!

Főként szubjektív, fizikális jóérzések, amikről beszámolnak a betegeim. Vagy itt van egy orvos nyugdíjas kollega, aki koszorúér katéterezésen esett át, stentet ültettek be neki, és elképesztően rossz volt a szív terhelhetősége. Megcsináltatta a terheléses EKG-t, mielőtt elkezdte a kezelést. Annak ugye van egy mérőszáma, hogy a terhelhetőségi indexe gyenge: 2,2. A kezelés után 4,9 lett!! Megkérdezte a kardiológusa, hogy mi történt magával 6 hét alatt? Mondta, hogy semmi.

– Te vezetsz összesítést a betegeidről?

– Nem. Fejben tartom az eredményeket.  Ugyanis én gondolok arra is, hogy akadhat, akinek nem tetszik, és hozzám ne jöjjenek házkutatni, mint a profhoz, nálam ne találjanak semmit. Ha hivatalosan lehetne, persze, hogy vezetném… Összegzem is a tapasztalatokat itt a fejemben! Ezt nem tudják tőlem elvenni.

B. Király Györgyi”

About the author:

53 hozzászólás

 1. Edina dr Házi  - 2021-07-04 - 07:40

  Kedves Györgyi, Örülnék ha beszélhetnénk.

 2. Mária Kovács  - 2021-09-06 - 18:49

  Kedves Gyöngyi!
  Kérem a segitségét, mert én is szeretném a férjemet megmenteni, nemcsak a gyógyszerektől a további betegségektől is!
  Hálásan köszönöm, ha segitene!

 3. K. Zsuzsanna  - 2021-12-02 - 20:30

  Kedves Györgyi, Örülnék ha beszélhetnénk.

  • Szűcs Attila  - 2022-12-18 - 21:23

   Kedves Gyöngyi! Nagy szükségem lenne, betegségeim miatt a professzor úr által fejlesztett vakcinára. Örömömre szolgálna ,ha ebben a segitségemre tudna lenni.Köszönettel Attila

 4. Tamás  - 2021-12-08 - 11:51

  Kedves blog író. Engem érdekelne az oltás. Remélem még elérhető és professzor úr nem vitte magával a sírba a receptet.
  Kérem szépene keressen fel.

  • Csató György  - 2024-01-09 - 00:45

   Tisztelt B. Király Györgyi!
   Szeretnék Önnel beszélni, vagy találkozni annak reményében, hogy tud nekem degíteni!
   Köszönöm!

 5. Robert Maar  - 2022-02-22 - 15:08

  Kerem , hozza lehet jutni a Dr.Horvath fele vakcinahoz Miskolcon?

  Koszonom

 6. K. Máté  - 2022-03-19 - 14:21

  Kedves Györgyi,
  Szeretném én is felvenni önnel a kapcsolatot!
  Tisztelettel
  K. Máté

 7. Judit  - 2022-05-29 - 07:31

  Kedves Mária, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

 8. Dobai Erika  - 2022-06-25 - 17:28

  Tisztelt blogíró! Szeretnék erdeklődni hol lehet a vakcinához hozzájutni?

 9. Serfőző György  - 2022-08-08 - 11:30

  Kedves Györgyi !Szeretném kérni a Segítségét. köszönöm!

 10. Serfőző György  - 2022-08-08 - 11:32

  Szeretném a segítséget kérni az oltással kapcsolatban Köszönöm

 11. Korbacska Ákos  - 2022-08-14 - 12:18

  Kedves Györgyi,
  nagy örömmel és meghatódva olvastam nagyszerű írását. Kérem, tegyen lehetővé számomra egy rövid beszélgetést.
  Köszönöm.
  K. Ákos

 12. Edina  - 2022-09-13 - 20:31

  Kedves Györgyi! Én is szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot. Előre is köszönettel: R. Edina

 13. Pencz Zsuzsanna  - 2022-10-19 - 09:07

  Szeretném megtudni hol lehet a készítményhez hozzájutni?

 14. Pencz Zsuzsanna  - 2022-10-19 - 09:08

  Szeretném megtudni, hol lehet a készítményhez hozzájutni?

 15. Varga Anikó  - 2022-10-21 - 05:28

  Kedves Györgyi!
  Lehetne Önhöz egy kérdésem? Tisztelettel Varga An5

 16. Cs. Antal  - 2022-10-25 - 18:43

  Érdekelne a vakcina

 17. Andocs Lajos  - 2022-10-28 - 07:58

  Szeretném felvenni önnel a kapcsolatot!

 18. Gróf Lajos  - 2022-10-31 - 09:26

  Kedves Györgyi! Szeretnék kérni Önhöz egy elérhetőséget!

 19. Jozsef Palko  - 2022-11-03 - 13:41

  Kedves Györgyi,
  Szeretném én is felvenni önnel a kapcsolatot!
  Tisztelettel

 20. Magyar Dániel  - 2022-11-06 - 18:33

  Elérhető jelenleg valahol az oltás?

 21. Benedekfi Edit  - 2022-11-07 - 09:38

  Tisztelettel kerem, engem is nagyon erdekel, hogyan vehetnem fel a kapcsolatot?

 22. czinder istvan  - 2022-11-14 - 10:54

  Hozzá lehet még jutni a vakcinához ?

 23. Zahonyainé Fekete Hajnalka  - 2022-11-25 - 08:18

  Kedves Györgyi. Nem tudom hogy eljut e önhöz ez az üzenet .. Jó lenne önnel privátban beszélni Sajnos édesapám is elhunyt 55 évesen a szívben 100% érelmeszesedésben .. Nekem is magas a koleszterinem volt egy epehólyag műtétem is emiatt.. Sajnos még ,más probléma is van 31 évesen 🙁

 24. Komáromi Dániel  - 2022-11-28 - 07:37

  Gratulálok a cikkhez.
  Meg lehet még kapni a vakcinát? Van még orvos aki beadja?
  Szívkoszorúér műtétre vagyok előjegyezve a pécsi klinikán, de én nem szeretném a műtétet.
  Bízom a vakcinában. Én már gyógyultam a culevittől.

 25. Lantos Iván  - 2022-11-28 - 18:05

  Kerem , hozza lehet jutni a Dr.Horvath fele vakcinahoz barhol?
  Koszonom, I Lantos.

 26. Lantos Iván  - 2022-11-28 - 18:09

  Kerem , hozza lehet jutni a Dr.Horvath fele vakcinahoz barhol?
  Koszonom.

 27. F. Miklós  - 2022-12-02 - 06:24

  Nagyon érdekes cikk

 28. Tóth Györgyné Marika  - 2022-12-02 - 11:45

  Szeretném ezt a vakcinát. Hogyan lehet hozzájutni?

 29. Szénási András  - 2022-12-08 - 14:12

  Kedves Györgyi!
  Kérem ha lehetséges vegye fel velem a kapcsolatot.
  Nagyon köszönöm!
  András

 30. Balku Laszlone  - 2023-01-04 - 11:13

  Szeretnenk az oltast. Sokat olvastam rola. Betegek vagyunk. 66 es 73 evesek Debrecen kornyeken esetleg?

  • Balku Laszlone  - 2023-01-04 - 11:15

   Szeretnem felvenni a kapcsolatot Önnel!

 31. Robert  - 2023-01-21 - 12:38

  Szeretnék édesanyukámon segíteni . Ehhez kérem a közreműködését!

 32. Jóna Levente Ádám  - 2023-03-11 - 19:12

  Kedves Györgyi! Én is szeretném felvenni Önnel a kapcsolatot, mert hasonló cipőben járok, mint a fent említett nyugdíjas orvos esete csak fiatalabb kiadásban (55). Ha van rá lehetősége kérem segítsen. Üdvözlettel Levente

 33. Jóna Levente Ádámné Tibola Mária  - 2023-03-13 - 10:47

  Nálunk sajnos az egész családnak szüksége lenne az oltásra. Öcsém cukormentes, Férjem volt már egy infarktusa, nekem és hugomnak sokizületi gyulladásunk van. 50 év körüliek vagyunk, tehát messze még a nyugdíj. Nagyon szeretnénk az oltást beadatni. Kérem segítsen!

 34. Deák Áron  - 2023-03-21 - 12:11

  Kedves Györgyi!
  Én is szeretném felvenni Önnel a kapcsolatot!
  Köszönettel,
  D. Áron

 35. Tajti Iván  - 2023-03-26 - 11:42

  Kedves Györgyi!!! Szertném én is felvenni önnel a kapcsolatot vakcina ügyben!!! Üdv T Iván

 36. Baracsi Zsolt  - 2023-03-31 - 07:55

  Kedves Györgyi.
  Ha nem vitte a sírba hogyan tovább ?
  Ha elérhető a vakcina bármilyen formában .érdekel.
  Üdv.

 37. Fridrich Ágnes  - 2023-04-25 - 14:46

  Kedves Györgyi!
  Kérem szépen, írja meg az elérhetőségét! Nagyon köszönöm: Fridrich Ágnes

 38. Gergő  - 2023-05-23 - 09:02

  Kedves Györgyi.
  Engem is érdekelne az oltás.
  Ha van még rá lehetőség kérem jelezzen.

 39. Emese Pap  - 2023-06-07 - 20:08

  Kedves Györgyi! Most hallottam csak a vakcináról. Tudna információt adni, hogyan lehetne beadatni? Nagyon köszönöm!!

 40. Keszei Ferenc  - 2023-08-01 - 18:57

  Kedves Györgyi!
  Nekem már volt egy strokom! a következő egy infarktust lesz, az orvosom szerint! Szeretném még az unokámat felnőni látni !
  Nagyon érdekelne a Professzor kezelése!! !!!!
  Kérem segítsen!!!!
  Feri még 59 éves …

 41. Landi Éva  - 2023-09-09 - 12:23

  Kedves Györgyi! Szív és érrendszeri megbetegedésem miatt kilátástalan a helyzetem, és valóban nem akar segíteni egyetlen orvos sem.
  Szeretném felvenni Önnel a kapcsolatot.
  Üdvözlettel!

 42. S Csaba  - 2023-09-23 - 12:43

  Kedves Györgyi!
  Hol juthatnék a vakcinához Veszprém környékén ?
  Köszönettel, Csaba.

 43. Megyeri Ferenc  - 2023-09-24 - 07:43

  Kedves Györgyi,
  Szeretném én is felvenni önnel a kapcsolatot!
  Tisztelettel :Megyeri Ferenc

 44. K. Andrea  - 2023-11-01 - 22:11

  Kedves Györgyi!

  A napokban beszéltem valakivel, aki szerencsés volt és anno megkapta ezt az oltást. Beszélt a pozitív hatásairól. Segítsen, én is szeretném megkapni az oltást. Köszönettel, K. Andrea

 45. K. Andi  - 2023-11-27 - 19:54

  Kedves Mindenki! Sikerült a kapcsolatot felvenni Gyöngyivel?

 46. K. Andi  - 2023-11-27 - 19:55

  Kedves Mindenki! Sikerült valakinek Gyöngyivel felvenni a kapcsolatot.

 47. Morfon diri  - 2024-03-10 - 18:37

  Tisztelettel érdeklődöm, hogy a sírba nem vitt recept alapján hol kapható a vakcina?

 48. Sz.Ilona  - 2024-03-11 - 07:35

  Kedves Györgyi!
  Szeretnék hozzájutni a vakcinához.

 49. Czinder Mihály  - 2024-03-25 - 14:59

  Nagy szüksége van a vakcinára, ha még elérhető. T. Mária, kérem válaszoljon!

 50. Bea  - 2024-05-26 - 09:02

  2013 Pomáz, Balogh Ádám utca 15.
  +36 20 348 1399

  Citonorm plusz

Leave a comment

5 + öt =

Back to Top