Csodák

Csodák

Nincs hozzászólás a(z) Csodák bejegyzéshez

A gyerekek sokkal bölcsebbek, mint azt a felnőttek hinnék…
Egy nagyon fontos szabályt kell velük megtanítani, amivel sok viszontagságtól megóvhatjuk őket. Talán a legfontosabb nevelési alapkérdés, hogy MINDENT VISSZAKAPUNK.

A saját poklunkat és mennyországunkat is magunk teremtjük meg. És nem lehet megúszni semmiféle gonoszságot. Nem holnap, és lehet, hogy nem holnapután. De mindent visszakapunk. Úgyhogy kár rosszat tenni. Nekem elhihetitek.” – mondta ezt Szepes Mária, egy nyolc évvel ezelőtti beszélgetésünk során.
Örülök, hogy leírtam. És örülök, hogy közzétehetem. Mária néni egyszemélyes intézményként közvetítette a JÓT. Aki ismerte, tudnia kell, hogy a szellemi örökségét kötelességünk továbbadni, mert az mindenkié.

Még egy szép gondolat Tőle:
A csodák mindig halkan zörgetnek ajtódon. Ha azt mondod, csak a szél zúg odakint, kavics koccant az üveghez, vagy néhány száraz falevél rezzent a földön, s ülve maradsz, a csoda kívül reked. Te nem nyitottál ajtót neki.
A valódi élmény és csoda szelíd, türelmes, mint a tészta fény. Szólítanod kell, helyt adva neki életed legelfoglaltabb perceiben is – akkor megjelenik, s fájdalom nélkül formálni kezdi magatartásodat. Lemetszi jellemed vadhajtásait, meggyógyítja titkos sérüléseidet.

ÖN MIT GONDOL?
A közszolgálati médiát, a rádiók és televíziók kuratóriumait csak pártoktól független emberek alkossák?

About the author:

Leave a comment

öt × egy =

Back to Top