A TÉNYEK MAKACS DOLGOK!

A TÉNYEK MAKACS DOLGOK!

1 hozzászólás a(z) A TÉNYEK MAKACS DOLGOK! bejegyzéshez

Most újra, és egyértelműen bebizonyosodott, hogy az életünkért és az egészségünkért „aggódó” média propagandájának és valós szándékainak semmi köze sincs az emberek életének megmentéséhez, vagy az egészségünk megőrzéséhez.

ÉPPEN AZ ELLENKEZŐLEG, amit jól mutat, ahogy az egészségre ártalmas szájmaszkokban található parazita férgek problémájának felvetését gyorsan és ellentmondást nem tűrően lereagálták. A politika kérésére először megpróbálták a témát nevetségessé tenni és eltussolni, majd miután ez nem vezetett eredményre, onnantól jött az ügy jelentéktelenné tétele, de még ez sem járt sok sikerrel.

Tanulságképpen nézzük csak végig sorban a média hazugságainak már ismert és szokásos evolúciós folyamatát.
Először jönnek a „nagyon okos” és „elfogulatlan” megmondó emberek, akik mindenkinél mindent is mindig jobban tudnak, és persze „biztos forrásból” táplálkoznak. A készségüknek nincs más oka, mint a lekenyerezés és támogatás, vagy a hirdetési bevétel, amit ezért kapnak. Az ilyenek a legrosszabbak, hiszen az akárkijüket is eladnák némi pénz, a nézettség és a hírnév miatt!

Hazánkban bőven akad ebből a fajtából, hiszen biztos megélhetést hoz a mainstream média háttértámogatásának, vagy inkább a „kéz, kezet mos” szisztémának köszönhetően. Tehát itt van az első ütközőzóna, akiknek a haszonlesés sokkal fontosabb, mint például az emberek élete vagy az egészsége.

Ez a „nagyonokos” ember rögtön kijelentette (szokás szerint szintén egy ismeretlenre hivatkozva), hogy csak „ártalmatlan szövetszálakról lehet szó”, és azért születnek ilyen felvételek, hogy „elvegyék a kedvet a koronavírus elleni védekezés egyik fő eszközétől, a maszkhordástól”. Úgy gondolom az ilyen ostoba hozzáállás mindent elárul, meg az is, hogy a benedvesített maszkok esetében is elektrosztatikusságról szónokol, ami elég nagy butaságra vall…
De azért, hogy elhiggye ezt a szerencsétlen olvasó, és a hazugság még több helyre eljusson, rögtön bekapcsolódik a sorban következő láncszem, a „hitelesnek” számító hazug mainstream média.

Ők még rá is erősítenek a hülyeségre azzal, hogy „A hőváltozás vagy a statikus elektromosság miatt mozognak, valamint azért, mert a maszk többi részével ellentétben nincsenek rögzítve”.
Mivel ezek még kispályások, mert csak féléve vezetik félre az országot, ráerősítenek újra a már felvezetett marhaságokra, immár a legnagyobb hazudozók egyikével, ahol jól meg is mondják újra a nevetséges okokat, miszerint a hőhatás és az elektrosztatikusság miatt mozognak AZ ÁTNEDVESÍTETT SZÖVETSZÁLAK!

Sőt, mint az értünk és az egészségünkért aggódó „felelős média”, itt hozzáteszik azt az álszent mondatot is, hogy „Nem kell hosszan ecsetelni, mennyire káros a járvány ilyen tombolása mellett bármi, ami egy kicsit is megrendíti a bizalmat a vírus elleni védelem egyik legfontosabb eszközével, az arcmaszkkal szemben.”
De még van képük azt is leírni, hogy: „Nyilván senki nem akar parazitákat az arcába…”, holott éppen ezt akarják a hazugságaikkal elérni. Ahogy az elmúlt egy év során is az volt a céljuk, hogy minél inkább féljenek az emberek, és emiatt meg is betegednek!

Mivel az emberek nem bolondok, és inkább a valóságnak hisznek, ez a figyelemelterelő projekt a médiának most nem jött be, mert egyre többen otthon, a saját szemükkel is meggyőződtek, hogy az igazság nem ez. Jött is utána a „felmentő sereg”, ami természetesen szintén egy – a változatosság és a „hitelesség” kedvéért immár kormánypárti – média, és hogy helyre tegye a korábbi hazudozásokat, az utolsó lehetőséghez és módszerhez, a téma jelentéktelenné tételéhez folyamodtak!

Így ők már „utánajártak” a dolgoknak, és mivel a nyilvánvaló tényeket és a valóságot letagadni nem lehet, ezért gyorsan kerestek egy ismeretlen és jelentéktelen, de azért, hogy hitelesnek tűnjön, a nevét Dr. betűkkel kezdő senkit, aki az „5 perc hírnévért” cserébe hajlandó akár még olyan aljasságokat is mondani, hogy „Az arcmaszkokon található apró férgek nem veszélyesek”.
Vajon a szülei mit szólnak ehhez, esetleg a gyereke, ha lenne, vagy azok, akik az ilyen élősködő paraziták miatt betegedtek, vagy esetleg haltak meg? De inkább olvassátok el, hogy mi mindenre volt képes ez a szerencsétlen.

Ennél jobb és szemléletesebb példa nem is lehetett volna arra, hogyan működteti manapság a média a befolyásolási módszereket, vagyis inkább a félrevezetést, amiből tanulni kellene, és inkább a tapasztalatokra meg a józan eszünkre hallgatva élni a normális életünket!
Ha valakinek még mindig nem lenne világos, hogy a médiának és a politikának a mi egészségünk és az életünk a fontosabb, vagy inkább a bevételei és a hatalma, az innentől tisztán láthatja, és ha a sorsunkat továbbra is rájuk bízzuk, annak a vége szörnyű katasztrófa lesz, amit már most is mindenki érzékelhet…

Ezt bizonyítja az is, hogy erről a döbbenetes dologról felsőszinten mindenki hallgat, sőt még most is azzal riogatnak, ha nem vesszük fel ezeket a férgeket és parazitákat tartalmazó rendkívül káros, és a kereskedelmi forgalomban kapható szájmaszkokat, akkor még akár félmillió forintos büntetéssel is sújthatnak!
Miféle eljárás ez, ha meg akarjuk óvni az egészségünket, vagy tudomásul kellene venni, hogy eljött egy modernkori náci rendszer, és hallgassunk el?

De ezt nem fogjuk megtenni, hiszen az egyre gyakoribb megbetegedések az egészségre ártalmas eszközök, anyagok és módszerek miatt van egyértelműen, és ezt már számtalan orvos és kutató is nyíltan kimondta már! Amit aztán az itt leírt módszerekkel a magukat tényellenőrzőnek nevezett cenzorok és az aljas média azonnal támad vagy elhallgat, és az információ terjedését amivel csak lehet meggátolja.
Erre itt van a sok közül akár ez a példa.

Viszont van olyan, amit bár nagyon akarnak, de még így sem tudnak letagadni és elhallgatni, hiszen a szájmaszkok esetén még a csomagolásra is rá van egyértelműen írva, hogy alkalmatlanok egészségügyi célra! Ennek ellenére mégis ezeknek a káros, ráadásul parazitákkal teli „védőeszközöknek” a hordására kényszerítenek bennünket karhatalmi erővel és pénzbüntetésekkel, mint ahogy volt már ilyen a média által eddig még elítélt náci időkben, aminek a megítélésében úgy tűnik változás lesz!
AKKOR MOST HOGY IS VAN EZ?

Aki pedig nem hiszi el, hogy mire kényszerítenek bennünket, nézze meg otthon a saját szemével, ahogy ezt már nagyon sokan megtették, mert ők sem hitték, hogy ez tényleg létezhet.
Segítségül itt van ehhez néhány egyértelmű felvétel, amit egyszerű módszerekkel hétköznapi emberek készítettek:

https://youtu.be/M1ueCGwsBY
https://fb.com/toth.vera.12/videos/1658752627642135
https://fb.com/barthalos.zoltan/videos/2739760759687646
https://fb.com/orsi.dekany.7/videos/1131024644025980
https://fb.com/100009497571817/videos/2895045680821989
https://fb.com/bagotai.edina/videos/3977976828915370
https://fb.com/marko.rozsa.92/videos/446533039760260
https://youtu.be/M1ueCGwsBY8

About the author:

1 Comment

  1. Elisabeth Stregova  - 2021-04-03 - 23:35

    Köszönöm az írásokat!

Leave a comment

3 × kettő =

Back to Top