A legveszélyesebb vírus

A legveszélyesebb vírus

Nincs hozzászólás a(z) A legveszélyesebb vírus bejegyzéshez

Szerte a világon sokan megijedtek egy vírustól, amit a média félelmetessé tett. Nincs ez másként idehaza sem. Napok alatt elhitették a fél országgal, hogy mind meghalunk, féljetek és rettegjetek.
Ami a legelkeserítőbb, hogy néhány hónap alatt ezzel az újabb „lehetőséggel” a média és a politika megint egymásnak ugrasztotta és megosztotta az embereket, és a történet halad a szokásos kerékvágásban, amiből mindig a társadalom nagyobbik része kerül ki vesztesként.

Közben elkészült egy film is, közösen egy olyan emberrel, aki hozzám hasonlóan merte vállalni a véleményét, és úgy gondolta, ha már senki nem mer cselekedni, akkor beleáll ő a dolgokba. Tette ezt jószándékkal, ahogy 10 évvel korábban én is, nem sejtve, hogy mire számíthat. De az nyilvánvaló volt, hogy amit el szeretnének érni, azzal a társadalom nagyobb része egyetért, és szavakban legalább is ezt akarja: közös nevezőt találni mindenben, ami a normális élethez kell. Amit a politika soha nem akart az elmúlt 30 évben.
Hiába hittek abban, hogy ezzel értő fülekre találnak, dacára minden előkészületnek és erőfeszítésnek, pillanatok alatt lenulláztak körülöttük mindent. De nem ám a jelöltek, egy rossz kampány vagy a felkészületlenség, hanem az „oly korrekt, mértéktartó, független és hiteles” média…

Nekem ez már nem volt új, hiszen 12 éve, mióta vállalva a kihívást és az áldozatokat, egy sikeres népszavazási kezdeményezés után megtapasztalhattam, hogy mi is valójában a média. Bár akkor 600 ezer ember akaratát a politika nullázta le törvénytelen módon, mégsem az volt a nagyobb aljasság, hanem amit a sajtó művelt azután és azóta is velem.
Megtapasztalhattam a „mértéktartó” média mérhetetlenül képmutató, agresszív, szándékosan hazug, aljas, rosszindulatú és gonosz viselkedését, amit az emberek el sem tudnának képzelni. A politika és a hozzá szorosan kötődő média szánalmas kifutóemberei azóta is élezik rajtam a körmüket, és tulajdonképpen ez az, amiért úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, és abbahagyni sem a normális életért való küzdelmet, mert egyszer mindennek vége lesz.

Viszont az elmúlt évek munkája és keserű tapasztalatai során sikerült az egyik legfontosabb dolgot megélni, hogy mindaz a sok kegyetlen és őrült dolog, ami velünk történik, miért, mi okból vagy akaratból van. Hiszen ezek többnyire nem normális dolgok, amire itt vannak legjobb és legutolsó példaként napjaink elképesztő történései. Egy szerencsétlen vírus, amit kineveztek a világ végzetének. Sokan a média alattomos félelemkeltésének, és vele összhangban a politika durva korlátozásinak és elrettentésének köszönhetően még mindig félnek tőle, és észre sem veszik, hogy valójában mi a cél vele.

Nem látják még, mire megy ki a játék, hogy ennél egyszerűbb okot és nyilvánvalóbb ürügyet nem is találhattak volna az élet minden területén hamarosan bekövetkező válságos helyzetek elhitetésére és magyarázatára. Mert természetesen ezért sem a hazánk és a társadalom gátlástalan megrontói és kiszipolyozói lesznek a felelősek, hanem egy megfoghatatlan vírus viszi el a balhét, mert a valódi bűnösöknek abból származhat a legkisebb bajuk, hiszen amit lehet (őrültséget) elkövettek a „védelmünkre”. Nem elég, hogy eddig is mindent tönkretettek, ezzel a módszerrel – ahogy a világ összeomlóban lévő pénzügyi rendszerei miatt a legtöbb országban – még egy utolsó gazdasági csapást mérnek a lakosságra, a kialakuló egészségügyi károkozásról és kockázatokról már nem is beszélve…

Ennek végrehajtásában odáig elmennek, hogy akiknél a média propaganda és a kényszerítés nem jár sikerrel, azt rafinált módszerekkel veszik rá a beletörődésre. Mert ha máshogy nem megy, akkor az elfogadásra és a „vírushitre” a modern kornak megfelelően, már nem korbáccsal és inkvizícióval, hanem komoly pénzbüntetésekkel és korlátozásokkal akarják rákényszeríteni a népet!
Persze mindezt csak akkor tehetik meg, ha szótlanul tűrve inkább a szolgaságot, a megalázást és az engedelmességet választják az emberek.

Ahogy az életben máskor, úgy most is vírusok leselkednek ránk, de ez sorsdöntő helyzet és sokkal veszedelmesebb, különösen akkor, ha nem ismerjük fel mielőbb a ránk legveszélyesebbet.
Éppen emiatt ez a film nem csak egy feltáró kordokumentum lenyomat, hanem azért is készült, hogy segítsen a rejtett dolgok megismerésben mindenkinek. Aki rászánja az időt, sok mindent megért majd és tisztábban fog látni. Sokkal egyszerűbb lesz így az igazi, legveszélyesebb vírust felismerni.
Annyit azért elárulhatok, hogy ez nem a koronavírus…

About the author:

Leave a comment

14 − 8 =

Back to Top