Vad erők tombolnak… Szepes Mária a kampányban is segít

Vad erők tombolnak… Szepes Mária a kampányban is segít

Nincs hozzászólás a(z) Vad erők tombolnak… Szepes Mária a kampányban is segít bejegyzéshez

Szepes Mária egész élete arról szól, hogy mindenkit szeretett maga körül. Mindegy volt, milyen történelmi helyzeteket élt végig, és milyen személyes tragédiák érték, nem vált gyűlölködővé és ellenségessé – idézi fel szellemi tanítómestere emlékét Seres Mária.

– Élete utolsó percéig nagyon alázatosan követte azt a feladatot, amire született. És ennek kisgyermekkora óta tudatában volt. Írni, üzeneteket átadni az embereknek, gondolatokat közvetíteni és tanítani. Hozzá fogható „lélekdonor” személyiséget nem látok ma Magyarországon.

Csak nagyon idős korára jutott neki abból az elismerésből, amit fiatalon is megkaphatott volna, és ő ezt kivárta. Nem roppant össze a politikai közegben sem, amelyben az őt jellemző szellemi magassággal Pöttyös Panni könyveket írt. Hiszen ezotériáról és szellemtudományokról akkoriban nem eshetett szó – méltatja Seres Mária az ismert írónőt, akitől életre szóló szellemi útravalót kapott egyik találkozásukkor.

– Azt mondta: aki tud és lát, annak kötelességei vannak a világban. Tehát ha tudod, hogy nagyon nagy a baj, köteles vagy tenni! Azt is mondta, hogy ha egy embert megmentesz, a világot mented meg. Ezt igazolta a polgármesteri munkám. Sokan kérdezik, mért pont Mátraverebélyen vállaltam megbízást, mért pont azokkal az emberekkel? Nekem mindig eszembe jutnak Mária néni szavai, tudva, hogy egy csomó embert megmentettünk a reménytelenségtől, és volt értelme a munkának. Előre szólt, hogy érezni fogjuk a segítségét akkor is, ha már nem lesz közöttünk.

Most, a kampány idején is érzem. „Mindenki mindenki ellen. Borzasztó vad erők tombolnak. Be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is!” – ahogyan ő mondta.

About the author:

Leave a comment

1 + 13 =

Back to Top