Romantikázás a kampány közepén

Romantikázás a kampány közepén

Nincs hozzászólás a(z) Romantikázás a kampány közepén bejegyzéshez

Nagyon kell a léleknek a zene, a könyv, a film, hogy a kampány nyüzsgő napjaihoz hasonló időszakokat könnyebben lehessen bírni – mondja Seres Mária.

Az SMS országos listavezetője legtöbbször családi körben mozizik.

– Általában valamelyik gyerek hoz egy filmet, amit közösen megnézünk. Legutóbb a Hilary Swank féle Saját szavak volt otthon műsoron, a hírhedt középiskolába került, lelkes tanárnő történetével. Fontos a film üzenete: a sokak szemében leírt emberek is kitörhetnek a nyomorból, ha van egy empatikus, céltudatos, és lelkesítő vezetőjük. Az Életrevalókat már nem először néztük meg nemrégiben. A valóságon alapuló film furcsa párosa – a tolószékbe került ejtőernyős, és az őt ápoló, kissé faragatlan sofőr – hol meghat, hol megnevettet. De akkor nagyon – meséli Seres, aki szerint a mostani politikai helyzetünk is visszaköszön a filmvászonról: főleg a Gyűrűk Urával tud párhuzamot vonni. És bár olvasásra épp nincs nagyon alkalma, egy kis romantikázás az éteren át belefér a programba.

– Ha könyv, akkor elsősorban és természetesen Szepes Mária, bár most a fáradtság miatt 1-2 oldal után leragadnak a szemeim. Zenehallgatásra is csak nagyon kevés idő jut, hiányoznak is a kedvenceim, a 70-es, 80-as évek nagy slágerei. Vagy a jó barát, Révész Sándor dalai. A minap két város között autózva váratlanul felcsendült a rádióból a férjemmel közös dalunk. Ami elmond mindent. Egy alkalommal meglepett vele, és akkor mindketten örökre a szívünkbe zártuk. Szóval róttuk a kilométereket, Phil Collins énekelni kezdett, mi egymásra néztünk a párommal, és tudtuk, hogy jó helyen vagyunk…

About the author:

Leave a comment

5 + tizenöt =

Back to Top