Nagypéntek nélkül nincs feltámadás…

Nagypéntek nélkül nincs feltámadás…

Nincs hozzászólás a(z) Nagypéntek nélkül nincs feltámadás… bejegyzéshez

Idén Húsvétkor ez a gondolat nagyon aktuális, amikor a rettegés nyomja rá bélyegét az ünnepre. Ilyen még nem volt, de az rajtunk múlik, hogy ne is legyen többé. A vírushisztéria, amibe belekényszerítették az országot, akadálytalanul letarol mindent, és óriási áldozatokra kényszerít. És nem az a baj, hogy otthon kell maradni, és nem lehetünk együtt a szeretteinkkel, hanem a szép lassan kialakuló, de elkerülhetetlen morális és gazdasági válság miatt, mert ezt erőltetik ránk kíméletlenül.

Pedig sok szaktekintély kérte, és adott már hangot annak, hogy le kellene állni a félelem gerjesztésével és az adatokkal való manipulálással. Persze nálunk ez továbbra sem hír, hiszen a média és a hatalom érdekei mások. Pedig már az olasz polgári védelem elnöke is hangsúlyozta, hogy valójában olyan halálesetekről van szó, ahol az elhunytak szervezetében benne van a koronavírus, és nem arról, hogy abba haltak volna bele.
Maria Rita Gismondo milánói mikrobiológus pedig arra szólította fel az olasz kormányt, hogy a továbbiakban ne kommunikálja naponta a „korona-pozitív“ személyek számát, mivel ezek szükségtelenül váltanak ki pánikot, ugyanis a pozitív teszteredményt mutatók száma nagy mértékben függ a tesztek fajtájától, és semmit nem mond e személyek egészségi állapotáról.

Egyre inkább világossá válik, hogy a koronavírus járvány valójában nem az, aminek mondják. Ezért még inkább aktuális és időszerű a címben szereplő mondat, és a húsvét történelmi hasonlata, mert egyedül rajtunk fog múlni, hogy az áldozathozatalok után, amit nem csak most, hanem évtizedek óta kényszerít ránk és követel tőlünk ez a romlott rendszer, lesz-e végre feltámadás? Vajon rádöbben most a magyar nemzet arra, hogy mennyire becsapták és megvezették, vagy továbbra is a médiának hisz, és a politikára hallgat, ami végleg megpecsételi a sorsát.

Ha most nem lesz elég a felismeréshez az a katasztrófa, amit a koronavírus leple alatt értelmetlenül ránk zúdítanak, és ezzel mindent tönkretesznek, akkor menthetetlen a helyzet. De ha felismeri a társadalom, hogy milyen célból történt minden, amiért ráadásul igen nagy árat kell fizetni nem csak a jelenben, hanem főleg a jövőben, akkor véget ér a kiszolgáltatottság és a hazugságok kora.

És nagypéntek után lesz feltámadás…

About the author:

Leave a comment

egy × 4 =

Back to Top