Megvan az első képviselőjelölt!

Megvan az első képviselőjelölt!

Nincs hozzászólás a(z) Megvan az első képviselőjelölt! bejegyzéshez

Ma, hétfőn elkezdődött az országgyűlési képviselőjelöltek aláírásgyűjtése. Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a szavazólapra április 6-án, 500 ajánlás szükséges. Ennek megszerzésére 2 hét áll rendelkezésre. A törvényi változások következtében a hagyományos, úgynevezett kopogtatócédulás ajánlás helyett most már támogató aláírásokat kell gyűjteni. Ez technikailag egyszerűbbnek tűnik, ám a választási körzetek a korábbihoz képest jóval nagyobbak. Nógrád megye 1-es választási körzetéhez 47, a 2-es körzethez 84 település tartozik.

Kedves Barátaim és képviselőjelölt társaim!

Tájékoztatlak benneteket, hogy már ma, az első napon sikerült megszereznem félezernél is több támogató aláírását. Részemről tudatos volt az elhatározás, hogy egy nap alatt teljesítsem az 500 aláírást. Bár a körzet méretéből adódó nagy távolságok miatt minden településre nem jutottam el, de közel 20 helyszínről tudtam ajánlásokat kérni. Az emberek készségesek voltak és azt tapasztaltam, hogy a parlamenti pártokból kiábrándult lakosság szívesen támogat olyan jelöltet, aki nem pártérdekeket, hanem a választókat kívánja képviselni.

Az SMS (Seres Mária Szövetségesei) szervezet névválasztása is arra utal, hogy itt nem pártoskodásról, hanem felelősen gondolkodó emberek szövetségéről van szó. Mind a 106 körzetben indul jelöltünk, és a kampányunk különlegessége az lesz, hogy mindenki egy-egy fontos, sokakat érintő témával jelenik meg, és lényegében ebből a 106 ügyből áll össze a programunk.

Az 5 évvel ezelőtti népszavazási kezdeményezésemmel indult el az a munka, aminek beteljesülése lehet az idei választáson való sikeres szereplésünk. Öt éve 605 ezer embert sikerült megszólítani, és ha ez idén is sikerül, akkor az új parlamentben már frakciója is lesz az SMS-nek!

Kedves Képviselőjelölt társaim, azt tartsátok mindvégig szem előtt, hogy amibe most belekezdtünk, még csak 106 ember akarja, de ez a szám napról-napra egyre jobban fog növekedni.
De ehhez 106 egységes és mindvégig kitartó, a feladatát szívvel-lélekkel és tisztességesen elvégző emberre van szükség!

ÖN MIT GONDOL?
Választáson magánszemélyeken kívül csak olyan szervezet indulhasson, amely már legalább 5 éve működik?

About the author:

Leave a comment

8 + négy =

Back to Top