Azzal vádolnak, ami ellen 11 éve küzdök!

Azzal vádolnak, ami ellen 11 éve küzdök!

Nincs hozzászólás a(z) Azzal vádolnak, ami ellen 11 éve küzdök! bejegyzéshez

A költségvetésből származó pénzek felelőtlen elköltése miatt emeltem fel a hangom 11 éve, és azóta is folyamatosan ezt tettem civilként, polgármesterként, és társadalmi szervezet vezetőjeként. És most éppen ezzel akarnak ellehetetleníteni engem és a férjemet is, aki sokkal régebb óta, 27 éve küzd már ez, és ennek okozói ellen.

Ő már 6 napja tartja az éhségsztrájkját, és mindaddig folytatni akarja, amíg az ügyészség nem ismeri be legalább az általa elkövetett legutolsó és legnyilvánvalóbb törvénysértést és nem közli annak felelősét, amivel bennünket meghurcolt és ellehetetlenített. Eddig – szokásuk szerint! – még válaszra sem méltatták a levelünket, ami a törvénysértő eljárásra hívta fel a figyelmet.

Olyan ez, mintha a „zöld-dossziés” Horváth Andrást adócsalással gyanúsítanák,
vagy Ángyán Józsefet földmutyizással,
esetleg Bogdán Lászlót rasszizmussal,
netán Böjte Csabát gyermekbántalmazással,
és mondjuk Sándor Máriát a hálapénzes orvosokkal hoznák hírbe.

Pontosan azzal támadnak, amivel eredményt értem el a politikával szemben, ami a nevemhez kötődött, és amit az elmúlt évtized alatt nem kis áldozatok árán végigcsináltam. Teljesen lenullázzák az összes eredményt, és azt is, ami reményt adhat, hogy lehetne másmilyen közélet a hazánkban…
Évek óta el kell tűrnöm azt is, hogy rendre engem szednek elő a médiában, ha kamupártozni akarnak, de ez most már nem a „csúsztatásokkal és hazugságokkal hiteltelenné tesszük” szintjén zajlik, hanem a fizikai megsemmisítés felé tart.

Ahogy az ügyészség beszállt a lejáratásomba, az túlzás nélkül mondhatom, hogy példa nélküli a magyar jogállam történetében. Börtön, pénzbüntetés és a szocpolos lakásunk lefoglalása – ezzel fenyegetnek és ezt szánnák nekem. De miért is?
Mert 2010-ben a Civil Mozgalommal ott voltunk a 6 országos listát állító szervezet között (akkor 48 párt indult!), és a megszerzett tapasztalatok felhasználásával még a 2014-es választáson is meg mertem jelenni. Nem titokban, a média elől bujkálva (ahogy ezt sokan tették), hanem a nevemmel és az arcommal. Felmutatva mindazt, amin előtte éveken keresztül sok emberrel együtt dolgoztunk, vállalva két országjáró körutat, közel 100 sajtótájékoztatót, 16 fővárosi kiemelt és 63 vidéki eseményt, videókkal és filmekkel, minden elképzelhető kampányeszközt felhasználva. Hogy aztán lekamuzzanak!

Persze azóta is én vagyok a médiában minden vágóképen és fotón, ha kamupártokról beszélnek. Pedig elég hosszú lehetne az a lista, hogy ki mindenkit szedhetnének elő ezen a téren…
Sosem felejtem el, amikor 2014-ben az országos lista leadásánál az Országos Választási Irodán ott volt tucatnyi új párt vezetője és képviselője, aztán amikor megjelent egy híradós stáb, úgy szétszaladtak, hogy összesen ketten maradtunk az előtte zsúfolásig megtelt teremben. Sok mindent láttam, tapasztaltam és tudtam már meg, amiket most szépen sorban meg fogok osztani a nyilvánossággal. Hogy egy kicsit letisztuljon a kép, és mindenki tisztában legyen a valóssággal!

Miért én vagyok a célkeresztben?
Mert van pár dolog, amiről nem örülnek, ha beszélek, pedig tudni kellene mindenkinek. Ősbűnök, amik nem évülhetnek el, és amik felett nem lenne szabad szemet hunyni soha. Egy sor olyan téma, ami nagyon sokba kerül nekünk, és ami tényleg nagy veszélyt jelent az emberekre és az országra is.
Nos ezekről hallgat mindenki, aki a rendszer része, ide értve a médiát és persze a teljes politikusi gárdát, természetesen az ellenzékkel együtt, ha van ilyen egyáltalán…

És mi van a kívülállókkal? Azokat el kell hallgattatni! Kit így, kit úgy. Van, akit megvesznek, másokat megfélemlítenek, agyonhallgatnak, ellehetetlenítenek, vagy felőrlik az idegeit, esetleg öngyilkosságba kergetnek…
Láttam elég sok példát ezekre. Engem – úgy tűnik – egy kirakat perbe szántak a politikusok, hogy bűnbaknak feláldozzanak. Tudomásul vettem, és szembeszállok ezzel is, ahogy tőlük se ijedtem meg eddig, MERT CSAK A BŰNÖSÖK FÉLNEK!

Ezért a mai napon elkezdtem írni azt a könyvet, ami a velem kapcsolatos fontos dolgokat és történéseket összegyűjti. Ígérem, tanulságos lesz mindenkinek – különösen a felnövekvő nemzedékeknek, MERT AZ ÉLETÜNKRŐL VAN SZÓ, A JÖVŐNK A TÉT…

About the author:

Leave a comment

tizenegy − 6 =

Back to Top