Seres Mária Hevesben nyaral

Seres Mária Hevesben nyaral

Nincs hozzászólás a(z) Seres Mária Hevesben nyaral bejegyzéshez

Az SMS országos listavezetője a kampány idején rengeteget autózik idehaza, de ha pihenésként utazik, akkor is a határokon belül marad.

– Jellemzően itthon vakációzunk – mondja Seres Mária. – Négy gyerekkel elég nehéz lenne összeegyeztetni egy külföldi nyaralást, ráadásul betegség is közbejöhet valakinél. Úgyhogy jobb nekünk Magyarországon, annál is inkább, mert meggyőződésem szerint nem kell messzire menni, hogy jól érezzük magunkat. És vannak kedvenc szállodáink, elsősorban Észak-Magyarországon, Nyíregyházától és Mátraverebélytől sem túl távol. A legkedvesebb helyünk az egerszalóki Saliris Hotel, mert ott mindannyian fel tudunk töltődni. Fontos, hogy együtt legyen a család, de mindenki megtalálja a programok között a korának és érdeklődésének leginkább megfelelőt. Ebben a hotelben ez mindig sikerül – tudtuk meg Mátraverebély polgármesterétől, akinek persze vannak külföldi tervei is.

– Mindig a skandináv országok vonzottak, mert nem szeretem a nagy meleget. Nemrég volt alkalmam kétszer pár napos szakmai útra eljutnom Norvégiába. Nagy élmény volt! Mostanában pedig rendszeresen jár a községünkbe szegénységkutatás kapcsán egy svéd szociológus hölgy, és szeretnék elmenni hozzá nyáron viszontlátogatásra, lehetőleg a családommal együtt.

About the author:

Leave a comment

20 − 4 =

Back to Top