SMS-ek Zalából

SMS-ek Zalából

2 hozzászólás SMS-ek Zalából című bejegyzéshez

Rendhagyó kampány-helyszínek és eszközök – így is összegezhetnénk az SMS (Seres Mária Szövetségesei) zala megyei körútját. Korán indult a nap a lenti piacon. – Sajnos egyre kevesebb a vásárló – mondták az árusok. – Alig van magyar vevő, inkább a szlovénok jönnek.
Persze azért akadt magyar vásárló is, akik közül nagyon sokan vettek részt az SMS ajándéksorsolásán. A fődíj egy helyi termékekkel megtömött kosár volt, amibe füstölt sonka, kolbász, méz és sok egyéb is bekerült. Az vehetett részt a sorsoláson, aki írt egy rövid üzenetet a politikusoknak. A szerencsés nyertes mondata a nap mottója is lehetne: “Békesség legyen, ne veszekedjetek!”

Nagykanizsa, Keszthely, Zalaegerszeg és Teskánd voltak még a megyejárás kiemelt helyszínei, ahol a helyi sajtó munkatársain túl a lakossággal is lehetett eszmecserét folytatni.
A szervezet programjából a vallási turizmussal együtt fejlesztett gyógyturizmus fontosságáról beszéltünk. Zalában most is vannak színvonalas gyógyfürdők, de a szolgáltatások sokszínűsége még több új turistát bevonzana.
A fürdők vendégeivel ugyanaz a helyzet, mint a piaci vásárlókkal: elsősorban a határon túliak engedhetik meg maguknak, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásokat.

Tóth István Jánosnénak, a zalai 1-es körzet jelöltjének nem kellett bemutatkozni, hiszen nagyon sokan ismerik, főleg Németh Ágiként. Az egykori újságíró ma Teskánd polgármestere. Helyi sikerei jó alapot adnak a térség jövőbeni hatékony képviseletére.
Örömmel néztünk szét a virágzó Teskándon, ahol az intézmények felszereltsége, kínálata, illetve az egész település képe azt sugallja, hogy jó gazdája van. „Asszony kell a házba!” – ez Ági mottója. Bízunk benne, hogy sokan gondolják majd azt, hogy egy sikeres településvezetőből jó képviselő lehet.

A program hangulatát kicsit beárnyékolta Sándor József jelölttársunk vírusos gyomorrontása – és köszönet érte, hogy a betegségből eredő problémák ellenére végigcsinálta velünk az egész napot!
Egy újságíró mondta, hogy más képviselőjelöltek is betegek. Megemlítette, hogy az mszp-s Göndör István kórházba is került.
Göndör István régi ismerős (no nem személyesen!). Ő volt az 5 évvel ezelőtt, aki a költségtérítés fogalom átváltoztatását teljes parlamenti egyetértéssel levezényelte.
Kár, hogy nem találkoztunk…

ÖN MIT GONDOL?
Közszolgálatra tett ESKÜ megszegése minősüljön bűncselekménynek?

About the author:

2 hozzászólás

 1. Németh Olga  - 2014-04-02 - 14:20

  IGEN, mert a képviselők a nép szolgálói,amint a parlamentbe kerül egy része mindent elfelejt, kiskirálykodik!

 2. Karai Ambrus  - 2014-04-04 - 18:18

  Tisztelt SMS !

  Szarvas István úr Zala 02. evk SMS jelöltről nem találtam semmi információt a hálón!!! Csak egy 1 db jelölő ív hiánya miatt kiszabott 50.750,- Ft-os büntetési határozatot, amelyből az derült ki, hogy Szarvas úr Salgótarjánban lakik!!.
  Valóban nem zalai illetőségű?
  Nagyon-nagyon nagy kár, mert oly szívesen szavaztam volna az SMS-re……

  Üdvözlettel: Karai Ambrus

Leave a comment

tíz − 9 =

Back to Top