Seres: „Bukott megváltók a kormányváltók”

Seres: „Bukott megváltók a kormányváltók”

Nincs hozzászólás a(z) Seres: „Bukott megváltók a kormányváltók” bejegyzéshez

A pártvezetők kemény szavai, és az odaszervezett tömeg is kevés ahhoz, hogy meggyőzze az emberek javát – állítja Seres Mária a kormányváltó nagygyűlés kapcsán.

Az SMS országos listavezetője szerint már nem sok embert tud megfogni a kormányváltók hangvétele, a közönyösökre pedig végképp nem volt hatással az április 6-i választások előtt egy héttel megtartott nagygyűlés.

– Lehet, hogy a saját táborukat erősítik, és felpiszkálják a vérnyomásukat egy ilyen rendezvénnyel, de ennek a választásnak sokkal inkább az a tétje, hogy a rengeteg, közömbössé vált ember érezze: az ő szavuk is számít. Ehhez pedig nem ilyen nagygyűlésekre van szükség – fejti ki Seres. – Hiába mozgósítottak ők is tömegeket, ahogy előző nap a kormánypártiak tették a békemenetre szervezett 400 busznyi emberrel. Már nem új a kormányváltó erő, voltak már kormányzati ciklusaik, amikor nem érezte a lakosság a törődést. Nem értem, mért kellene visszajönni azoknak, akiket egyszer már elküldött ez a nép? Mért gondolják, hogy csak ők lehetnek a megváltók? Hiszen a saját szervezetükön belül – elsősorban az MSZP soraiban – nincs megújulás és fiatalodás. Pedig köztudott, hogy 2010-ben nem azért sikerült a Fidesznek kétharmaddal nyerni, mert olyan jó lett volna a programja, hanem mert annyira elegük volt az embereknek a balliberális kormányzásból! Megmosolyogtató gondolat újra bennük felfedezni a megváltót! – élcelődik az SMS névadója, hangsúlyozva: a kormányváltók azt próbálják sulykolni, hogy csak a bal vagy a jobboldalnak lehet adni az ikszet. Bár Seres azt is tapasztalja: a kormányváltók összezavarták a szavazókat.

– Ahogy beszélgetek az emberekkel, azt mondják: nem is tudják, kivel együtt is indul az MSZP. Olyan kavarodást okoztak, hogy azt már nem tudják rendbe rakni a választásig.

About the author:

Leave a comment

3 × három =

Back to Top