Mit csinál Seres április 7-én?

Mit csinál Seres április 7-én?

4 hozzászólás Mit csinál Seres április 7-én? című bejegyzéshez

Emberpróbáló hajrá közepette járja az országot a kampány finisében az SMS arca. Seres Mária és pártja azonban a vasárnapi választás után sem pihen: újabb meglepetésre is készülnek.

– Egyre pörgősebbek a napjai. Nagyon fáradt?

– Biztosan az lennék, ha nem adna ekkora erőt a tudat, hogy jó ügyért dolgozunk. Lesz majd ideje a pihenésnek. Este 10-nél előbb sosem érek haza, és addigra megdagad a bokám. Ennyit érzek a hajtásból.

– Milyen programot tervez hétfőre?

– Aznap elindítjuk a 20 ezres aláírásgyűjtést, hogy listánk legyen a május 25-i, Európai Uniós parlamenti választáshoz. Szűk 3 hetünk lesz rá. Mindent előkészítettünk, megvan a stratégiánk, és újabb meglepetéssel is előrukkolunk a kampányidőszakban. Húsvétig jó lenne letudni, hogy utána készülhessek az ünnepre. És persze Mátraverebélyre is koncentrálok, hiszen jó pár napja nem vagyok ott. De legyünk nagyon optimisták: úgy gondolom, örülni fogunk a vasárnapi eredménynek, ezért hétfőn a parlamentben kezdek, mint új képviselő.

– Így legyen. De azért biztosan szorít majd időt egy kis ünneplésre?

– Tervezzük, hogy vasárnap, amikor bezárnak a szavazóhelyek, összejövünk Budapesten az irodánk előtt. Ezt igénylik is a jelöltek. Tartunk az utcán egy kis ünnepséget, és megbeszéljük, másnap hogyan indul az aláírásgyűjtés. Szóval az örömünnep közben is egyértelműen a munkára, az újabb kihívásra készülünk!

About the author:

Tags:

Related Posts

4 hozzászólás

 1. Jutka  - 2014-04-04 - 07:04

  Úgy legyen, ÁLDÁS

 2. Maurer Péterné  - 2014-04-04 - 18:30

  Teljes mértékbem egyetértek Önnel és remélem az én szavazom is egy kis segitség lesz ahhoz,hogy valóra válthassa terveit.

 3. Szabó Sándor  - 2014-04-05 - 09:15

  Ezt pontosan így kell. Nem a potya képviselői tiszteletdíjért indultunk a választáson…..Nyerés esetén még több feladat lesz.

 4. Tóthné Irén  - 2014-04-05 - 16:11

  Nagyon bízom a sikeretekben…rajtam sem múlik!! 🙂 Sok /lelki-és fizikai/erőt és jó egészséget kívánok Neked!….azért tartalékolj egy kicsit Brüsszelre is! 🙂

Leave a comment

4 × 5 =

Back to Top