Házi pálinkával is biztatják Serest

Házi pálinkával is biztatják Serest

1 hozzászólás a(z) Házi pálinkával is biztatják Serest bejegyzéshez

Biztatással és kedves ajándékokkal is elhalmozzák kampánykörútján Seres Máriát. 1 milliós össznézettségű videóiról az egész országban beszélnek: sajátjuknak érzik őket az emberek.

– Akkora szeretettel fogadnak bennünket, hogy még kedves kis ajándékokat is kapunk – meséli az SMS országos listavezetője. – Jászberényben valaki saját készítésű bodzaszörppel lepett meg, Dunaharasztiban házi pálinkát kóstolhattunk, de házi süteményeket, sőt, SMS-tortát is sütöttek már nekünk. Ezek mindig megmelengetik a szívünket! A kampány során ugyanis nagyon ritkán van időnk rendesen enni, két helyszín között a kocsiban tudunk csak bekapni valamit. De volt már, hogy frissen főtt, aranykarikás húsleves, és háromfogásos ebédmeghívás mellé sem tudtunk asztalhoz ülni a feszített tempó miatt.

Megható az is, amikor idősebbek kéziratban átnyújtják életük történetét. Sok ember egész életében várja a lehetőséget, hogy hasznossá válhasson a tudása, de ez nem adatik meg. Szellemi örökségként viszont továbbadják nekünk, és ezzel óriási felelősséget adnak a kezünkbe, mert bíznak benne, hogy életük alkonyán könnyebbé tudjuk tenni az utolsó éveiket – mondja Seres Mária, akinek sokan kívánnak kitartást a politikát jellemző ellenséges közegben.

– Féltenek minket attól, hogy a támadások elvehetik a kedvünket a közéleti szerepléstől. Azt is mindenütt tapasztaljuk, milyen nagy hatásúak a videóink, és egyre nagyobb az érdeklődés irántuk. Rengeteg kézfogást és vállveregetést kapok, mert a filmjeinkben az emberek megtalálják a saját problémáikat, és úgy érzik, mintha az ő szájukból vettük volna ki a szavakat. Épp az előbb is felhívott egy régi ismerős, és megköszönte, hogy van kire voksolnia!

About the author:

1 Comment

  1. Gumi őrület  - 2014-04-01 - 08:43

    reméljük, hogy minél nagyobbra duzzad a kezdeményezés és a “hullám”

Leave a comment

nyolc − 6 =

Back to Top